Snažení o druhé mimi srpen 2013

351
27.3.13 10:53

Snažení o druhé mimi srpen 2013

Ahoj, máme doma 16ti měsíčního chlapečka a už nás lákají pokusy o 2. mimi.Kdo to má podobně? :) budu ráda mít to s kým probrat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
27.3.13 10:57

@kristin11 já tak září a ne druhé, ale třetí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.3.13 10:59

Ahojky,
my máme roční holčičku a tak červenec, srpen se chystáme na druhé…asi začneme na dovolené:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.3.13 11:04

Hm, ja mam jeste daleko mensiho prcka a zacinam o tom uvazovat :think:
na jednu stranu si rikam, ze je moc brzy, na druhou stranu, ze je moc pozde… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.3.13 11:07

Já se právě taky bojí, že je brzo, ale táááák mě to táhne. hlavně se bojím co by tomu řeklo okolí, že jsme blázni :D ale máme tak, úžasného prcka, co je rád když může být s jinýma dětma, že by si to zasloužil mít nějakého drobka doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.3.13 11:13
@Ali-Ali píše:
Hm, ja mam jeste daleko mensiho prcka a zacinam o tom uvazovat :think:
na jednu stranu si rikam, ze je moc brzy, na druhou stranu, ze je moc pozde… :zed:

a jak máte starýho mrńouska? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.3.13 11:17
@kristin11 píše:
a jak máte starýho mrńouska? :)

7 mesicu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.3.13 11:20

Proč ne :) zase se musí brát v potaz, že se to nemusí povíst na 1. pokus a taky trvá 9m než vykoukne na svět, ale pak ten fofr doma, to byh asi nezvádla s tim naším divochem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
27.3.13 11:23

My se chystáme srpen, září na třetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
27.3.13 11:24

Ahoj holky, přidám se k vám. My máme doma 19 měsíční slečnu a tak kolem léta bychom měli začít pracovat na druhém mimču, kvůli mé mateřské. Nevím sice, jak to budu všechno zvládat, ale bude to muset nějak jít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
27.3.13 11:27

Ahojky holky, taky se přidávám, máme tedy 5ti měsíční a v létě se chceme snažit o druhý… Doufám, že to do půl roka vyjde jako s první.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
27.3.13 11:28
@madla21 píše:
Ahoj holky, přidám se k vám. My máme doma 19 měsíční slečnu a tak kolem léta bychom měli začít pracovat na druhém mimču, kvůli mé mateřské. Nevím sice, jak to budu všechno zvládat, ale bude to muset nějak jít :-)

tak záleží taky na 1. jestli je to raubíř nebo bude spíš asistovat :) ale určitě se to zvládnout dá já jsem se sestrou o 2 roky a mamka si nijak nestěžuje, že by to byl horor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
27.3.13 11:29

Já jsem s bráchou o rok a půl a mamka naopak říkala, že to bylo super, že jsme byli parťáci pořád a jsme dodnes.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
27.3.13 11:29

My budeme mit za 3tydny rok a uz premyslime o druhem. Od brezna se nechranime ale otehotnet bych chtela az tak od cervna. Uz jenom kvuli tomu aby se mimi narodilo jaro/leto/pozim a taky mam rodicak do cervence 2014.
Ale tento mesic jsme to davani pozor moc nevychytali… tak snad… :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
27.3.13 11:31
@Sisinka04 píše:
Já jsem s bráchou o rok a půl a mamka naopak říkala, že to bylo super, že jsme byli parťáci pořád a jsme dodnes.. :-)

my jsme se segrou 13mesicu a paradicka. Chtela jsem to tak i s druhym. Ale u prvniho jsem mela materskou a ted beru rodicak ten nejvyssi a u druheho uz budu bez naroku na materskou. Tak jsme to trosku protahli.
Ale treba bude jeste treti hned po druhem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam od manzela slibene tri pokusy na holcicku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí