Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máme doma 16ti měsíčního chlapečka a už nás lákají pokusy o 2. mimi.Kdo to má podobně?
budu ráda mít to s kým probrat. ![]()
Ahojky,
my máme roční holčičku a tak červenec, srpen se chystáme na druhé…asi začneme na dovolené:-)
Hm, ja mam jeste daleko mensiho prcka a zacinam o tom uvazovat ![]()
na jednu stranu si rikam, ze je moc brzy, na druhou stranu, ze je moc pozde… ![]()
Já se právě taky bojí, že je brzo, ale táááák mě to táhne. hlavně se bojím co by tomu řeklo okolí, že jsme blázni
ale máme tak, úžasného prcka, co je rád když může být s jinýma dětma, že by si to zasloužil mít nějakého drobka doma ![]()
@Ali-Ali píše:
Hm, ja mam jeste daleko mensiho prcka a zacinam o tom uvazovat
na jednu stranu si rikam, ze je moc brzy, na druhou stranu, ze je moc pozde…
a jak máte starýho mrńouska? ![]()
Proč ne
zase se musí brát v potaz, že se to nemusí povíst na 1. pokus a taky trvá 9m než vykoukne na svět, ale pak ten fofr doma, to byh asi nezvádla s tim naším divochem ![]()
Ahoj holky, přidám se k vám. My máme doma 19 měsíční slečnu a tak kolem léta bychom měli začít pracovat na druhém mimču, kvůli mé mateřské. Nevím sice, jak to budu všechno zvládat, ale bude to muset nějak jít ![]()
Ahojky holky, taky se přidávám, máme tedy 5ti měsíční a v létě se chceme snažit o druhý… Doufám, že to do půl roka vyjde jako s první.. ![]()
@madla21 píše:
Ahoj holky, přidám se k vám. My máme doma 19 měsíční slečnu a tak kolem léta bychom měli začít pracovat na druhém mimču, kvůli mé mateřské. Nevím sice, jak to budu všechno zvládat, ale bude to muset nějak jít
tak záleží taky na 1. jestli je to raubíř nebo bude spíš asistovat
ale určitě se to zvládnout dá já jsem se sestrou o 2 roky a mamka si nijak nestěžuje, že by to byl horor ![]()
Já jsem s bráchou o rok a půl a mamka naopak říkala, že to bylo super, že jsme byli parťáci pořád a jsme dodnes.. ![]()
My budeme mit za 3tydny rok a uz premyslime o druhem. Od brezna se nechranime ale otehotnet bych chtela az tak od cervna. Uz jenom kvuli tomu aby se mimi narodilo jaro/leto/pozim a taky mam rodicak do cervence 2014.
Ale tento mesic jsme to davani pozor moc nevychytali… tak snad…
![]()
@Sisinka04 píše:
Já jsem s bráchou o rok a půl a mamka naopak říkala, že to bylo super, že jsme byli parťáci pořád a jsme dodnes..
my jsme se segrou 13mesicu a paradicka. Chtela jsem to tak i s druhym. Ale u prvniho jsem mela materskou a ted beru rodicak ten nejvyssi a u druheho uz budu bez naroku na materskou. Tak jsme to trosku protahli.
Ale treba bude jeste treti hned po druhem
![]()
Mam od manzela slibene tri pokusy na holcicku. ![]()