Snažilky a alternativní medicína

26.3.13 22:40

Snažilky a alternativní medicína

Ahoj holky :mavam:, snažíme se o mimčo a nedaří se nám, moje maceška mi radí, abych zkusila něco jiného než klasickou medicínu. Ráda bych znala vaše zkušenosti, hlavně ty úspěšné a pozitivní:-)Je tu někdo takový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
26.3.13 22:57

nám když to 2 roky nešlo,..

Tak jsem se smířila s myšlenkou, že to nejde a.. pak už to šlo hned. Ale promiň, ptáš se na něco jinýho. Za sebe dnes můžu říct, že veškerý rádoby léčení mé gynekoložky, resp. šlo asi spíš o podporu a zkoušky pokus/omyl než léčbu, vyšlo v niveč. Všechno co ti dneska doktor dá, je chemie a ta není slučitelná s našim vnitřním prostředím. Hooodně moc záleží co jíme, jak se hýbeme a v jaké psychické pohodě se nacházíme. Když se člověk upřímě zamyslí nad těmito aspekty, tak si musí přiznat, že v něčem přinejmenším pokulhává. A co je to vlastně alternativní přístup? Hodit se do pohody, do souhry. Normální je polykat chemii?? Zamysli se, co POMÚŽE tvému tělu.. Přímý kontakt nemám, ale úžasná je prý na tyhle věci velmi známá léčitelka paní Moučková. Doporučuji poslechnout toto video: http://www.cestyksobe.cz/…elky-ad2212/
A skeptikům předem vzkazuji: neházejte flintu do žita, až vyzkoušíte a nevyjde to tak se ozvěte, ale vy co uspějete, hlavně VY.. napište!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
26.3.13 23:06

Můj alternativní přístup spočíval v bylinkách. Pila jsem čaj z kontryhele a díky tomu jsem měla pravidelnou ovulaci. Počali jsme hned v 2.cyklu. Taky mi docela alternativní přijde symptotermální metoda, tu jsem taky používala abych přišla na to, jak to mám s tou ovulací. Viz např. na rodina.cz. Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
26.3.13 23:09

Ahoj, my se snazime uz rok a take to nejak nejde :think: pred mesicem jsem sla k irisdolozce, je to pani ktera cte z oka…sice jsem ji nic nerekla, ale rekla mi ze mam zanet v ledvinach, ktery pry muze branit otehotneni pokud budu chtit miminku…dala mi nejake kapky, pry to bude na tri mesice,. Je teda prabdou, ze kapky mi dosly pred dvema tydny a nenak nemam cas zajit pro dalsi,..
Porad teda nevim jestli to bude fungovat,
Jinak delali jste nejaka vysetreni? my jsme teda oba v poradku

• Citovat
  • Upravit
martina7890
27.3.13 13:39

@baruska.dol koukam,ze nikdo nic moc nenapsal.Ja jeste zkusenost nemam, ale taky se mi tehotenstvi nedari.Tak jsem procetla internet a chtela bych vyzkouset hormonalni jogu. Protoze nejse z Prahy, tak ty vikendove kurzy.Zkus se mrknout, jestli te to taky nezaujme bud www.hormonalni-joga.cz nebo www.lunarnijoga.cz
Nekde tady na emiminu byla o tom i diskuze a dost to tem holkam i pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
martina7890
27.3.13 13:39

@baruska.dol koukam,ze nikdo nic moc nenapsal.Ja jeste zkusenost nemam, ale taky se mi tehotenstvi nedari.Tak jsem procetla internet a chtela bych vyzkouset hormonalni jogu. Protoze nejse z Prahy, tak ty vikendove kurzy.Zkus se mrknout, jestli te to taky nezaujme bud www.hormonalni-joga.cz nebo www.lunarnijoga.cz
Nekde tady na emiminu byla o tom i diskuze a dost to tem holkam i pomohlo.

• Citovat
  • Upravit
27.3.13 18:45

@Garpi Tak jsem shlídla video a úžasné! Tak nějak to víme. Jíst ryby ne uzeniny. Hodně zeleniny. Doma si povídat místo televize, atd…jen mi přijde, že na to všechno v dnešním kontumním světě zapomínáme. Teď mám vše čerstvě v hlavě, tak se budeme snažit. Jen mi přijde, že je to u nás trošku težší, protože drahý jezdí kamionem a doma bývá jen o víkendu:-( Ale o to se zase na něj víc teším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 18:51

@masinka9 Já jsem kontryhelový čaj pila asi 3 měsíce a ms jsem měla vcelku pravidelnou, to mě tak nějak docvaklo, až jsem si četla co jsi mi napsala. Pak jsem si dala pauzu. Když jsem po dvou měsících pila zase kontryhelový čaj, tak jse mi hrozně osypal obličej…a to už jsem věděla, že to mám z toho čaje. No jo…něco za něco…ale myslím si, že najdu něco vhodnějšího, když mi kontryhel nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.13 18:56

@magdík123 Dr. mi řekl, že to zkusíme 2měsíce s Clostilběgytem a když to nepomůže, tak půjde partner na spermio, já jsem po normálních prohlídkách u gynekologa v pořádku. Máš na mysli nějaké vyšetření, které bych já měla absolvovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
28.3.13 14:33

Asi v první řadě je důležité pochopit svoje tělo, jak pracuje, kdy je ovulace. určitě zkus bylinky (kontryhel), naučit se sžít s ženským cyklem, protože mi přijde, že většina žen bere ms za „něco otravného“ ale je to naše ženství! dále se zaměřit na stravu, aby ses nemusela ládovat vitamíny a nejdůležitější je psychika. říct si proč chci dítě, promlouvat k němu, znám jednu krásnou meditaci na naladění budoucího děťátka a funguje parádně. tohle je pro mě alternativní, ale nevím z jakého pohledu to bereš ty :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Malvajs
28.3.13 14:39
@e-máma a muzu poprosit o tu meditaci? :-) Nam se taky nedari uz od zari a sla bych radeji touhle meditacni cestou :-) Dekuju predem moc! :-)
  • Citovat
  • Upravit
29.3.13 12:52

@e-máma ahoj, kontryhel jsem zkusila, ale hrozně se mi po něm osypal obličej. Takže tato bylinka je ze hry, teď berem s přítelem tabletky, Maca.Je to kořen rostliny Maka, již staří Inkové ji braly jako součást svého jídelníčku. Jo ta meditace by se mi taky líbila, něco takového mám na mysli :lol: Vy už máte prcka? Taky jste čekali dlouho? Jestli nevadí takové otázky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e-máma
2.4.13 14:28

Meditace je na www.vedomematerstvi.cz a je to meditace na komunikaci s miminkem ať už narozeným nebo nenarozeným a lze si ji z těchto stránek stáhnout. já jsem přestala brát HA kvůli mamčině rakovině prsu, asi rok jsem si měřila bazální teplotu, jen před vánoci jsem nějak polevila a ejhle, byla jsem těhotná :-) dětátko bylo neplánované ale chtěné, teď čekám druhé. s partnerem máte to štěstí, že děti za námi přišli bez dlouhého snažení.. když jsem si meditaci dělala poprvé, čekala jsem, kdo za mnou přijde, a přišel synek (už jako osmiletý) a asi šestiletá holčička, věkově to vychází, budou od sebe přesně dva roky a od začátku těhotenství mi intuice říká, že mám pod srdíčkem holčičku.

• Citovat
  • Upravit
176
28.5.16 11:48

Ahoj zkus v černych polích lekarnu Zeleny Anděl -zaměřuji se i na alternativni medicinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.17 23:12

Taky mám zkušenost s bylinkami v souvislosti s pravidelnou ovulací. Poradili mi v lékárně Zelený anděl v Brně na Ďurďákově, kde pro mě připravili směs bylinek a hodně mi ohledně všeho poradili. Vřele doporučuju si tam zajít třeba i jen pro radu zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí