Snažení o miminko IUI

11.5.13 23:02

Snažení o miminko iui

Ahoj holky máme za sebou s manželem první nepovedený iui. Ted v květnu nas čeka další a když se to nepovede tak v červenci už ivf. Já mám jenom trochu zvýšenou štítnou žlazu tak práškama srovnávám. Jinak oba dva v pořádku mám strach že se to nepovede, ale zase si říkam proč by se to nemohlo povest když jsme v pořádku :D Jak jste na tom vy děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18687
12.5.13 06:17

@michaela.kristlikova nás teprve nejspíš čeká v červnu. Oba jsme v pořádku ale dva roky nic. Mrzí mě ze to nevyšlo, ale hlavu vzhůru do konce léta určitě // najdeš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
12.5.13 07:33

Ahoj, tak to držím pěsti!. My budeme mít 3. pokus v červnu a pak v případě neúspěchu IVF v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.5.13 08:42
@michaela.kristlikova píše:
Ahoj holky máme za sebou s manželem první nepovedený iui. Ted v květnu nas čeka další a když se to nepovede tak v červenci už ivf. Já mám jenom trochu zvýšenou štítnou žlazu tak práškama srovnávám. Jinak oba dva v pořádku mám strach že se to nepovede, ale zase si říkam proč by se to nemohlo povest když jsme v pořádku :D Jak jste na tom vy děkuji za odpovědi :)

chci tě povzbudit, iui v případě, že jste oba v pořádku je veliká šance a naděje, my šli na první iui a zítra začínám 6tt, tak tomu věřím prostě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 09:32

My se uz s manzelem pokousime 3 roky pani doktorka rikala ze 2iui a pak ivf ze jsem v poradku a je zbytecny dalsi iui pro me je nejhorsi to cekani :-(me napada jeste ze jsem byla pred 13 lety na slepaku. A na to muze mit taky vliv ze to nejde. Dekuji holky za podporu ;-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
12.5.13 09:34

@michaela.kristlikova JJ, po slepáku mají být lázně. Já nebyla a pak jsem dostala sprda. ALe copak za to můžu, když Ti to žádný doktor neřekne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
12.5.13 09:49

Výsledek mého IUI je v metříku :D Takže neztrácej naději. I po tom, čím jsem si prošla já, se dá otěhotnět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 15:25
@Pady2 píše:
@michaela.kristlikova JJ, po slepáku mají být lázně. Já nebyla a pak jsem dostala sprda. ALe copak za to můžu, když Ti to žádný doktor neřekne?

ja jsem taky nebyla v laznich :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
12.5.13 15:37

Teď jsem si uvědomila, že já byla…řekl mi o tom léčitel. Měla jsem s tím trápení, obvoďačka dělala, jak kdyby to platila ze svýho, musela jsem mít doporučení z gyndy, z onkologie a v pojišťovně si pak klepali na čelo, že je to automatický…

Sprda jsem dostala v lázních, že jsem tam nebyla už po operaci vaječníku :| že lázně by měli být u holek po každé operaci břicha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.13 18:16
@Pady2 píše:
Teď jsem si uvědomila, že já byla…řekl mi o tom léčitel. Měla jsem s tím trápení, obvoďačka dělala, jak kdyby to platila ze svýho, musela jsem mít doporučení z gyndy, z onkologie a v pojišťovně si pak klepali na čelo, že je to automatický…Sprda jsem dostala v lázních, že jsem tam nebyla už po operaci vaječníku :| že lázně by měli být u holek po každé operaci břicha…

a po jaky dobe jsi jela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
12.5.13 18:48

Asi za 4 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
12.5.13 18:52
@eseta píše:
Výsledek mého IUI je v metříku :D Takže neztrácej naději. I po tom, čím jsem si prošla já, se dá otěhotnět :palec:

taky pomohlo první iui? :D já jdu za devět dní na první utz a děsně se bojím, jednou jsem měla zt, ale to jsem špinila, teď mi nic není, kromě příznaků, které jsem u zt taky neměla :lol: ale čekám, že srdíčko ještě nebude, mám později ovu :) gratuluju k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
12.5.13 20:18

Ahoj holky, muzu se pridat. My se take chystame v kvetnu na iui. Zitra jdu na HP, a iui nan vychazi nekde kolem 23, verim ze se povede. Moc bych si to prala..:)

• Citovat
  • Upravit
16939
13.5.13 20:37

@Hejhulka25 není to z prvního IUI, ale to je jedno, důležitý je, že se podařilo :palec: Jinak gratuluju, uvidíš, třeba už srdíčko bude. Já ho měla celkem brzy, někdy v 5+3, nebo tak nějak a to jsem měla cykly přes 40dní a ovu až okolo 20-25dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.5.13 09:16
@eseta píše:
@Hejhulka25 není to z prvního IUI, ale to je jedno, důležitý je, že se podařilo :palec: Jinak gratuluju, uvidíš, třeba už srdíčko bude. Já ho měla celkem brzy, někdy v 5+3, nebo tak nějak a to jsem měla cykly přes 40dní a ovu až okolo 20-25dne

co si pamatuju ze všech těhu tak jsem měla srdíčko vždycky nejdřív po 7tt, takže to nečekám teď :nevim: ale máš pravdu, hlavně, že se zadařilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí