Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
, hledám stejné duše, které jsou ve stejné situaci jako já
Na prohození pár písmenek, rad atd …
S přítelem jsme na začátku „pokusu“
a již v tomto týdnu očekávám MS, tak uvidíme
Budu ráda, když se připojíte. Terka
@Terezka89 ahoj tak zkousime prvni mesic
ms,,cekam,, v patek, tak snad se nedockame ![]()
pocitala sisi plodne dny, testovala ovulku nebo nechavate zatim na nahode??
Ahoj, sice jsem jsem si ovul test koupila, ale jen na zkoušku zkusila, abych věděla, jak to vůbec funguje ![]()
Jinak ms by měla dorazit zítra, uvidíme… každopádně to je zatím jen na náhodě, žádné hrocení situace. vysazeno mam prozatím od 23. července a sama mudr řekla, že je možné, že to potrvá déle (antikoncepci jsem brala 8 let).
Jinak mám v mobilu aplikaci na hlídání ovulace atd, ale opravdu zatím jen orientačně
Co ty? Hlídáš, měříš? ![]()
Ahoj holky ráda bych se přidala. My se budeme snažit v září o první miminko. Prášky chci vysadit za 14 dní (doberu platíčko). Už se těším. Ovu testy mám koupené a připravené.
Aplikaci mám taky staženou (Womenlog). Taky jsem brala měsíc listovku a teď už 14 dní i Femibion a mám koupený gel Conceive plus - pro podporu početí. Tak jako příprava si myslím, že dostatečná. Teď už jen začít a doufat, že se co nejdříve zadaří.
Co vy? Berete něco nebo nějak podporujete?
@Terezka89 ja HA vysadila v lednu a snazime se az ted, posledni 3 mesice jsem uz mala pravidelnou ms po 32 dnech a testy jsem ted vyzkousela a ovulku i nasla, tak uvidime
nejak nespoliham ze by to napoprvi vyslo
mas nejake priznaky? Vsude ctu jak uz je pred ms boli bricho a prsa ale me to prijde brzo
ja teda nic ![]()
@LK89 ahoj beru listovku mesic jinak nic, tak snad se vam rychle zadari, me po vysazeni HA chvilku trvalo nez se mi cyklus ustalil ale zase dve kamaradky otehotneli hned po vysazeni ![]()
@xppx No my jsme právě s manželem chtěli začít dřív (miminko jsme původně plánovali až po novém roce - začít se snažením). Ale jednak jsem to nemohla vydržet a jednak se právě bojím, že to nepůjde hned. Proto už teď.
Ale tak kdyby se zadařilo hned, tak bych byla strašně šťastná. Ale původní „plány“ právě byly až po novém roce. ![]()
@LK89 Neberu vůbec nic, do testů mě honí přítel, nejradši by byl, abych si ho dělala každý den
Nijak zvlášť se nepřipravuji. V říjnu mi bude 25 a když jsem si spočítala věk mých rodičů a můj a převedla jsem si to na náš super vztah, tak přítel mne do toho lehce natlačil, že jedno bude fajn, kdyby to později náhodou nešlo.
Co se týče hlídání ovu, já mám „ženský kalendář“, přijde mi lehce dětský
, ale pro takové to info, kdy co a jak bude je dostačující ![]()
@LK89 my by jsme chteli dat fotecku z utz k Vanocum babickam
tak uvidime jestli to stihnem ![]()
Myslim ze cim driv se zscne snazit tim lip, hlavne nepropadat panice, kdyz to hned nevyjde, HA je fakt svinstvo a telu trva nez pak zase po vysazeni nastartuje ![]()
@xppx Mno, problémy žádné, ale je fakt, že kolem ovu mě šíleně boleli prsa. Trička jsem uplé mít nemohla a podprsenka byl problém a přítel z toho byl na větvi ![]()
A hned zatím hledal „jseš v tom“ ![]()
Hehe holky, já Vám prohodila jména
Musím zatím letět, běžím na pohovor kvůli práci, dnes už druhej ![]()
Ahoj holky, my se taky snažíme o první mimčo, teď už 11. měsíc. Byla jsem léčena depo-proverou a od té doby musím brát estrimax a duphaston abych vůbec měla MS. Teď jsem měla dva cykly nasazený clostilbegyt ale ani ten nezabral. Navíc piju už pátý měsíc Inofolic a taky nic. Doufám, že Vám to půjde hladce ![]()
@Terezka89 Koukám že jsme obě stejný ročník. Mě bylo 25 teď v srpnu. A u nás jsem teda iniciátorem miminka já. Manžel teda jako už taky chce (bude mu v říjnu 30), ale s návrhem jsem přišla já.
Na jednu stranu mi přijde, že můžu jako být naprosto v klidu, že je mi celkem málo, ale na druhou stranu mi někdy přijde, že je nejvyšší čas. I tady na emiminu jsou kolikrát holčiny okolo 20 let a jak už chtějí, tak to si říkám, že mám nejvyšší čas. A navíc už není tak nějak na co čekat. Školu hotovou, baráček skoro taky, práci máme oba, tak už chceme.
@Terezka89 @LK89 aaa holky to je fakt sranda, ted jak premyslim nad tema priznakam tehu, normalne me rozbolel podbrisek - jako kdyz mam ms
to si fakt clovek vsugeruje vsechno
![]()