Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ránko holky
Po dvou dnech nespaní, konečně spánek delší jak 12 hodin…no jo, už se blíží zima
![]()
Zdravím nové lidičky
![]()
Tak dneska by měla podle chytrého kalendáře přijít ms, tak jsem zvědavá. Ale jelikož nemám příznaky, tak myslím, že si to nejspíš pro dnešek rozmyslela. Břicho mě nebolí, ani prsa, což je mi zázrakem
, tak uvidíme, kdy dorazí ![]()
@venisa
No co co?? Tak sem se pěkně prospinkala…přítel měl noční, tak jak přišel, tak jsem usla znovu s ním, bez něj se mi spí strašně blbě ![]()
@Terezka89 Ahoj, tak to tě chápu, mě se bez manžela taky blbě spí, když je na noční.
@Terezka89 tak občas je to potřeba se pořádně vyspat… myslela jsem, že budu dneska spát taky dýl ale v půl 10 sem už vylezla… nějak se mi blbě leželo ![]()
@kejmii jooo bez tech chlapu to asi nejde ![]()
Ted budu celej den pěkně na prd
Počkám až se skoro manža vzbudí, dám mu najíst, pak kafčo a zas mi zmizne :-/ ted mel 14 dní dovcu, tak jsem si zas na ty jeho noční odvykla ![]()
@Terezka89 to zvládneš
chce se to jen něčím zabavit a on ten čas bez toho chlapa nějak uteče ![]()
@venisa tak vecer si volame co 2 hodky to je pohoda, ale bavit se dneska nicim jinym nebudu. Lehnu k ntb a pustim nejaky filmy
a budu ocekavat ms ![]()
@Terezka89 Mluvíš mi přímo z duše
…A nejhorší pro mě je, když jde na noc v sobotu nebo v neděli. To propadám depresím ![]()
@kejmii no můj naštěstí chodí jen po-čt, takže má pá, so, ne volno
@Terezka89 jo to jsem měla taky dneska v plánu, že budu ležet a koukat celej den filmíky… mám dva dny dovču… ale co jsem vylezla z púostele tak lítám po bytě jak hadr na podlahu a uklízim :/ a že by mi s něčim ten můj pomoh to ne… ten vylez a jen kouká jak vyvoraná myš…
Ahoj holky,
rada bych se pridala mezi vas
vcera jsem dobrala posledni prasek, dlouho jsme premysleli jestli jeste pockat, ale ta touha po miminku je vetsi
Sama jsem zvedava jestli nam to pujde nebo to bude cesta na dlouhou trať…
@Meliskaa ahoj, vítám tě
hele každej to má jinak… někomu se zadaří „hned“ a někdo si hold musí chvilku počkat ![]()