Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu nekdo, komu se to podarilo? Vi nekdo presne, jak funguj bazalni graf tesne po S, pri ovulaci a po ni?
![]()
Mne se podarilo. Prvni dite mam po ivf ve 39, druhe mam ve 41 spontane. Ani jsme ho neplanovali ![]()
Mojí známe se zadařilo, přirozeně ve 41 letech
asi budeš pak vác kontrolovaná a určo půjdeš na plodovku, ale myslím, že i tak můžeš mít pohodový těhotenství, tak at to vyjde
tu bazálku nevím, nikdy jsem ji neměřila ![]()
@veronika67 ja nebyla ani kontrolovana a dokonce na plodovku me neposlali. Tehotenstvi bylo fajn. Akorat maly mi daval zabrat.
@principeska známou posílali, prý se to dělá vše, pro jistotu, že tam o dost stoupá riziko VVV. Tak to je fajn, že jsi nemusela ![]()
Mne kratce 43. Zu mam za sebou dva potraty a hodnekrat do roka jsem pred MS mela dojem, ze budu v Tom, nality prsa, atd a pak to odeslo s MS, ktera byla hneda a bylo mi strasne zle. Ale podle lekaru jsem uplne v poradku. Nemusim ani podpurny hormony. Muj muz mel spatny spermiogram, ted mam noveho partnera a ten ma det z predch. manzlestvi 2, takze je v poradku. JA ODLE DOKTORU TAKY. Jedninna moznost je dlouholete zpomaleni stine zlazy, coz je ted pod kontrolou VI NEKDO JAK JE TO S TIM BZ GRFEM A PLODNYMI DNY? Kazdy mi rika neco jineho..
Ted jsme na Tom denne pracovali od druheho dne po ms. Zkoncila mi 27. Jendou jsem mela pokles teploty na 36,5 ted mam tri dny 37,7…
a od predvcera me neskutene boli vsechny kosti. Strasne. Moje teplota je norm. vzdy 36,3 max. Ted do 37, coz zu je u me teplota ale bazalka vyskocila a drzi se. VI TADY NEKDO VIC? DEKUJI ![]()
@Ewa7 priloz svuj graf, pak se to lepe komentuje ( je mi 41 a budu rodit v kvetnu)
@Pipet tak jasný, já je, že moje známá na to šla a i holky co třeba otěhotněly po 35 letech šly, já sama nevím jak bych se rozhodla, je to riskantní, ale zase se tím můžou odhalit vážné VVV. ![]()
@Ewa7 37,7 je už moc vysoký a bolest kostí bych spíš viděla na chřipajznu. Ale zkus testnou pokud nedorazí MS ![]()
ALE TOHLE NENI O PLODOVE VODE; ALE O SNAZENI PO 40TI:::HOLKY::::::
@Ewa7 zapisujes do nejakeho grafu na netu? Nejlepsi je asi http://www.fertilityfriend.com/ ale jsou i jine stranky
No tak to jsem zvedava. Ja sice „teprve“ cekam druhe v 37 (prvni v 35), ale prave si rikam, ze bych rada pak jeste treti a trochu si nejsem jista vekem…
Je to hrozny, ale doted jsem si ho nepsala. az ted, co mam zdraveho bzw. plodneho partnera a vim, ze i utika kazdy den, tak jsem zacala… norml. mi Bz vydzela vzdy vysoko do MS a pak i po zpozdeni se MS dostavila. Po Ms jsem si ji nikdy nemerila. Kolik ma byt tesne po MS? Zavidim ti opravdu, ze uz budes mit za chvili mimi. Ja jsem se dlouho venovala cestovani a praci a dost jsem to odkladala. Rikala jsem si, kdyz to prijde tak to prijde, ale ted uz skoro pozde me zajima, co teda j, kdyz u meje vse vporadku.
Ja na googlu cetla, ze holky, co mely pres den 38C BZ tak zarucene byly… chripku nemam. teesna teplota je cca 36,8 a nic mi jinak neni