Nosifol a dřívější menstruace

1076
14.3.15 16:29

Nosifol a dřívější menstruace.

Ahoj prosím Vás o radu, či vaše zkušenosti. Mám PCOS a na menstruaci beru utrogestan 2×denně 1 tabletu od 17. dne cyklu 10 dní. Nyní piji již druhý měsíc Nosifol a menturaci jsem dostala o 4 dny dřív, respektive po 8 dnech užívání utrogestanu. Vůbec nevím proč, myslíte že je to po nosifolu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6578
14.3.15 17:21

Mě Nosifol nic takového nezpůsoboval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
15.3.15 04:47

Ahoj, přesně tohle teď taky řeším. S tím, že Nosifol beru teprve asi 11 dní, takže první balíček. Mám taky PCOS a tento měsíc mám také poprvé nasazen Utrogestan 2×1 tbl 16.-25.DC
V pátek, 23.DC (tedy 8.den, co jsem brala Utrog.) se mi večer dostavilo špinění, přetrvávalo i další den, ale večer už to byla čerstvá ms. Tudíž jsem to dostala 24.DC, což mi příjde brzy. Myslím si, že Nosifolem to určitě nebude, přisuzovala bych to spíš Utrogestanu. :think: jsem taky zmatená, ale dnes ho mám dobrat, tak ty dvě tbl ještě sním 3.DC mám začít brát 1×1 tbl Clostilu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
15.3.15 11:25

@nikiCink tak to mám přesně taky.
já brala utrogestan už dřív a vždycky mi to šlapalo jako hodinky, až teď druhý měsíc mi to přijde už dřív. Nevím jestli nezavolám na gyndu a nebo budu brát místo 2×1 3×1. abyh dostala větší dávku hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
15.3.15 20:11

Tak nakonec jsem se dnes na netu dočetla, že Utrogestan opravdu může zkracovat cyklus, takže jsem už ho dneska ani nebrala, je to zbytečné, když už tu menstruaci mám. Uvidíš, co Ti na to řeknou :) Já už od zítřka clostík 1 tbl denně a pak 11.-13.DC do CARu na UTZ. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí