Snažení a gynex

423
12.3.15 01:48

snažení a gynex

Ahoj, omlouvám se, že zakládám nové téma, snad poradíte :)
Myslíte, že bych měla zkusit gynex? Cyklus mám cca 30–35 dní, ovulace mi chodí jeden měsíc 15–16DC, druhý 24–24DC, třetí zase 15–16 atd. nastřídačku. Snažíme se s manželem půl roku o první mimi a pořád nic. Dnes jsem 9 DPO, takže čekám, jestli MS přijde nebo ne. Ale kdyby přišla, tak mám v plánu zkusit gynex. Myslíte, že by mi mohl pomoc? Četla jsem na něho samou chválu, otěhotnění po jednom cyklu braní atd. Bojím se ale, aby mi třeba nerozházel cyklus, když je jakž takž v pohodě.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
357
12.3.15 07:03

Ahoj. Brala jsem Gynex ted dva predchozi cykly. Take se snazime o druhe mimi pul roku. V prvnim cyklu jsem zadny rozdil nepozorovala. MS prisla normalne po 28 dnech, ovulka 16 DC. V druhem cyklu mi ale docela rozhazel teploty (merim i bazalni teplotu), ovulka byla az 19 DC a hodne bolestiva a cyklus se mi prodlouzil na 32 dni. Takze to beru spis jako negativum. Na druhou stranu byla jsem 14 DC na folikulometrii a Dr. rikala ze sliznici mam krasne narostlou, takze verim ze Gynex ma urcite nejaky ucinek a neni to jen placebo. Jo a perfektne mi vylecil nabehy na mykozu pred MS.
Ja osobne ho ted vysadila a zkusim to s nim treba zase pozdeji.
Hodne stesti pri snazeni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
13.3.15 00:52

@Irees Děkuji za názor, asi ho vyzkouším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí