(Ne)bolest prsou před MS?

70
11.3.15 11:31

(ne)bolest prsou ?

Zdravím ženy :) zajímaly by mě vaše zkušenosti. Tak 14 dní před MS, resp.hned po ovulaci mě každý měsíc bolela prsa. Docela dost, nepříjemně a bylo tomu tak vždycky.
A teď nic. Jsem 24DC a stále nic nebolí. Měla jste to některá při otěhotnění? Že by se nám konečně povedlo…nebo to může znamenat že vůbec neproběhla ovulace? :) Budu ráda za názory. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9266
11.3.15 11:57

Ahoj, u me to znamenalo, ze ovu neprobehla. Ale kazda jsme jina, takze tezko rict co to znamena u tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
11.3.15 12:07

Me prsa bolela po ovulaci, tyden na to prestali. Vcera jsem zjistila, ze jsem tehotna a stale nebolej.Mela jsem to takhle i u prvniho, zadne priznaky, nevolnosti nic, jen tehotensky test byl pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.3.15 14:08

@xk.kx Nevolnost já taky nemám, nic…no uvidíme v neděli. Ale docela mě to děsí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.21 14:11

Holky poraďte mi prosím. Vždy týden před ms mě začaly bolet bradavky. 2 dny před hodně, že jsem si na ně nemohla ani sáhnout pomalu. A teď jsem 2 dny před ms a žádná bolest nic. Snažíme se rok a půl. Nestalo se to někomu? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4642
22.2.21 14:21
@Anonymní píše:
Holky poraďte mi prosím. Vždy týden před ms mě začaly bolet bradavky. 2 dny před hodně, že jsem si na ně nemohla ani sáhnout pomalu. A teď jsem 2 dny před ms a žádná bolest nic. Snažíme se rok a půl. Nestalo se to někomu? :srdce:

Ano, stalo, MS nepřišla. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital