Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ženy
zajímaly by mě vaše zkušenosti. Tak 14 dní před MS, resp.hned po ovulaci mě každý měsíc bolela prsa. Docela dost, nepříjemně a bylo tomu tak vždycky.
A teď nic. Jsem 24DC a stále nic nebolí. Měla jste to některá při otěhotnění? Že by se nám konečně povedlo…nebo to může znamenat že vůbec neproběhla ovulace?
Budu ráda za názory. ![]()
Ahoj, u me to znamenalo, ze ovu neprobehla. Ale kazda jsme jina, takze tezko rict co to znamena u tebe ![]()
Me prsa bolela po ovulaci, tyden na to prestali. Vcera jsem zjistila, ze jsem tehotna a stale nebolej.Mela jsem to takhle i u prvniho, zadne priznaky, nevolnosti nic, jen tehotensky test byl pozitivni.
@xk.kx Nevolnost já taky nemám, nic…no uvidíme v neděli. Ale docela mě to děsí ![]()
Holky poraďte mi prosím. Vždy týden před ms mě začaly bolet bradavky. 2 dny před hodně, že jsem si na ně nemohla ani sáhnout pomalu. A teď jsem 2 dny před ms a žádná bolest nic. Snažíme se rok a půl. Nestalo se to někomu? ![]()
@Anonymní píše:
Holky poraďte mi prosím. Vždy týden před ms mě začaly bolet bradavky. 2 dny před hodně, že jsem si na ně nemohla ani sáhnout pomalu. A teď jsem 2 dny před ms a žádná bolest nic. Snažíme se rok a půl. Nestalo se to někomu?
Ano, stalo, MS nepřišla. ![]()