Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mackA159 bacha s tim sportem at si tu vahu jeste nesrazis… svalovina nestaci, je potreba tuk, idealne kolem bricha ![]()
@Lakejja no mam v planu jit za 2 roky na VŠ a tam se delaji fyzicky testy.. Budu mit studium dalkove tak by to i s ditetem slo ![]()
Menstruace stale nikde
Mozna se moc stresuju ![]()
@mackA159 píše:
@Lakejja no mam v planu jit za 2 roky na VŠ a tam se delaji fyzicky testy.. Budu mit studium dalkove tak by to i s ditetem slo
Menstruace stale nikdeMozna se moc stresuju
Aha, jasne, tak to pak chapu, ale chce to pak o to vic jist, aby se to dorovnalo ![]()
@Lakejja píše:
Aha, jasne, tak to pak chapu, ale chce to pak o to vic jist, aby se to dorovnalo
Furt neprisla ![]()
@mackA159 a jak dlouho uz to je? Mozna by stalo za to se objednat na kontrolu, aby tam nebyla nejaka cysta, co to brzdi.
@Lakejja od ctvrtka. Me bricho neboli.. Jen na dotek prsa, a v brise me popichuje jak pred ms obcas. Plus me pali zaha.. ![]()
A tehu test stale negativni? :/ asi bych pockaka na 14dni spozdeni, udelala kontrolni test a zavolala doktorovi a objednala se na kontrolu.
@Lakejja píše:
A tehu test stale negativni? :/ asi bych pockaka na 14dni spozdeni, udelala kontrolni test a zavolala doktorovi a objednala se na kontrolu.
Ja si ho nedelala jeste vubec
negativnu byl od unoru do doby nez jsem zjistila ze neprobihala ovulka.. Blbe jsem to napsala
nevim kdy mam testovat
bojim se zas zklamani
Asi testnu v nedeli kdyz neprijde.
No testuje se obvykle kdyz je den spozdeni ms. Ale pokud neprobiha ovulka, nemusi se diky tomu ms vubec dostavit :/ ja bych si test udelala, nesnasim nejistotu ^_^
@Lakejja píše:
No testuje se obvykle kdyz je den spozdeni ms. Ale pokud neprobiha ovulka, nemusi se diky tomu ms vubec dostavit :/ ja bych si test udelala, nesnasim nejistotu ^_^
No ovulace probehla.. Jen nevim presne kdy
2 tydny mam bolavy prsa, obcas me pichne v podbrisku.. Tak uvidim no
A jeste k tomu vsemu mam plnou pusu aftu ktery nemiv ![]()
@mackA159 Že bolí prsa, může být i premenstruační syndrom.
Kašli na to, jez pestře, zdravě, chutně, PRAVIDELNĚ, sportuj pro radost, choď s partnerem nebo kamarádkami do kina, divadla,.. užívej si, že jste dva, nemáte na starosti nic než sebe samé, nic vás nesvazuje a ber to tak, že když se do téhle krásné doby poštěstí miminko, bude to super. A s váhou si nedělej hlavu. Mám 161 cm a 45 kg a s otěhotněním nemělo moje tělo problém, ale já byla hubená drobná odjakživa, u měn je to normální stav. (Ale aby sis nemyslela, že nevím jaké to je, se snažit a nenávidět každou další MS, která dorazila, tak na druhátko jsme se nadřeli
- ale problém byl u chlapa, rozhodně ne moje váha.
)
@Hanka253 jee dekuju ze jsi mi to napsala.
No ms zatim neprisla, mam furt natekla prsa, dneska me bolelo vic v podbrisku tak se asi davam do klidu a dorazi ![]()