Snažení pro nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
1.10.16 09:33

@mackA159 bacha s tim sportem at si tu vahu jeste nesrazis… svalovina nestaci, je potreba tuk, idealne kolem bricha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.10.16 10:45

@Lakejja no mam v planu jit za 2 roky na VŠ a tam se delaji fyzicky testy.. Budu mit studium dalkove tak by to i s ditetem slo :oops:
Menstruace stale nikde :? Mozna se moc stresuju :D

• Citovat
  • Upravit
401
1.10.16 11:40
@mackA159 píše:
@Lakejja no mam v planu jit za 2 roky na VŠ a tam se delaji fyzicky testy.. Budu mit studium dalkove tak by to i s ditetem slo :oops:
Menstruace stale nikde :? Mozna se moc stresuju :D

Aha, jasne, tak to pak chapu, ale chce to pak o to vic jist, aby se to dorovnalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.10.16 12:54
@Lakejja píše:
Aha, jasne, tak to pak chapu, ale chce to pak o to vic jist, aby se to dorovnalo :)

Furt neprisla 8o

• Citovat
  • Upravit
401
4.10.16 16:30

@mackA159 a jak dlouho uz to je? Mozna by stalo za to se objednat na kontrolu, aby tam nebyla nejaka cysta, co to brzdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.10.16 16:42

@Lakejja od ctvrtka. Me bricho neboli.. Jen na dotek prsa, a v brise me popichuje jak pred ms obcas. Plus me pali zaha.. :?

• Citovat
  • Upravit
401
4.10.16 17:57

A tehu test stale negativni? :/ asi bych pockaka na 14dni spozdeni, udelala kontrolni test a zavolala doktorovi a objednala se na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.10.16 18:09
@Lakejja píše:
A tehu test stale negativni? :/ asi bych pockaka na 14dni spozdeni, udelala kontrolni test a zavolala doktorovi a objednala se na kontrolu.

Ja si ho nedelala jeste vubec :lol: negativnu byl od unoru do doby nez jsem zjistila ze neprobihala ovulka.. Blbe jsem to napsala :) nevim kdy mam testovat :( bojim se zas zklamani :? Asi testnu v nedeli kdyz neprijde.

• Citovat
  • Upravit
401
4.10.16 22:08

No testuje se obvykle kdyz je den spozdeni ms. Ale pokud neprobiha ovulka, nemusi se diky tomu ms vubec dostavit :/ ja bych si test udelala, nesnasim nejistotu ^_^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.10.16 06:33
@Lakejja píše:
No testuje se obvykle kdyz je den spozdeni ms. Ale pokud neprobiha ovulka, nemusi se diky tomu ms vubec dostavit :/ ja bych si test udelala, nesnasim nejistotu ^_^

No ovulace probehla.. Jen nevim presne kdy :D 2 tydny mam bolavy prsa, obcas me pichne v podbrisku.. Tak uvidim no :? A jeste k tomu vsemu mam plnou pusu aftu ktery nemiv :(

• Citovat
  • Upravit
834
6.10.16 14:37

@mackA159 Že bolí prsa, může být i premenstruační syndrom.
Kašli na to, jez pestře, zdravě, chutně, PRAVIDELNĚ, sportuj pro radost, choď s partnerem nebo kamarádkami do kina, divadla,.. užívej si, že jste dva, nemáte na starosti nic než sebe samé, nic vás nesvazuje a ber to tak, že když se do téhle krásné doby poštěstí miminko, bude to super. A s váhou si nedělej hlavu. Mám 161 cm a 45 kg a s otěhotněním nemělo moje tělo problém, ale já byla hubená drobná odjakživa, u měn je to normální stav. (Ale aby sis nemyslela, že nevím jaké to je, se snažit a nenávidět každou další MS, která dorazila, tak na druhátko jsme se nadřeli ;) - ale problém byl u chlapa, rozhodně ne moje váha. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.10.16 17:06

@Hanka253 jee dekuju ze jsi mi to napsala. :) No ms zatim neprisla, mam furt natekla prsa, dneska me bolelo vic v podbrisku tak se asi davam do klidu a dorazi :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex