Snažení - podzim a zima 2016

1354
29.9.16 23:05

Snažení podzim a zima 2016

Ahoj holky,
spoustu témat je zde již hodně rozběhlých a pokročilých, proto zakládám nové.
S přítelem jsme rozhodli od září zapracovat na miminku, koncem srpna jsem vzala poslední pilulku HA a začala se těšit, jenže lékaři mé těšení na 3 měsíce utli, protože zjistili, zdravotní problém. No nicméně začátek prosince to jistí a do té doby se tělo aspoň trochu pročistí. :) Ráda bych sdílela s ostatními jejich zkušenosti. Přeji všem hodně zdaru a pevných nervů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
30.9.16 08:34

Ahooj :mavam: my se s pritelem snazime od srpna, ale zatim marne.. i kdyz jak jsem psala uz v ruznych diskuzch tady, tak vim, ze jsme se moc do ovulace zatim netrefili. Nejak extra si to zatim nehlidam, tak uvidime, jak to pujde.

Ja HA brala 5 let a vysadila jsem ji pred pul rokem. Cyklus tak nejak naskocil, mam ho ale kratsi (ale mivala jsem ho tak i driv pred HA). Piju kontryhelovy caj + zacala jsem pred tydnem brat Femibion. Minuly cyklus jsem mela problemy s cystou, ktera mi praskla - litala jsem po doktorech, MS dosla drive a bricho stale tak trosku poboliva, tak si rikam, abych hlavne byla v poradku..

No tak at se nam vsem brzy zadari :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.9.16 09:44

Ahoj holky, přidám se k Vám, my se snažíme teda už déle (leden 2016) ale přeji si, aby se nám na podzim zadařilo :) Měla jsem ze začátku zdravotní komplikace, HA jsem brala 16 let, MS jsem po vysazení měla naštěstí pravidelně, ale bohužel jsem neměla ovulaci, protože se mi z folikulů stávala cysta, začali jsme od 6/2016 chodit co CARu, jelikož jsem chtěla zjistit co nejdříve jestli jsme v pořádku, přítel má SMG ukázkový a já mám všechny testy v pořádku - Hormonální profil (kromě štítné žlázy - řeším) a první měsíc v srpnu jsem měla OVU (doktor mi píchnul Pregnyl) Tak a teď už jen čekáme na další ovu a mazlíme se :hug: Držím palečky, aby se nám všem na podzim zadařilo :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.9.16 09:58

Zdravím :). S manželem se přávě snažíme třetí měsíc. Původně jsem to plánovala až od listopadu, protože se na konci října stěhujeme, ale nakonec byla touha po dítěti silnější. Tak jsme se do toho pustili už na konci srpna (hned jak mi zubař vytrhl druhý zub moudrosti - což byl mimichodem fakt horor :D). Nicnéme druhá čárka zatím nikde. HA neberu od minulého listopadu. Tělo se s tím srovnalo docela dobře a menstruace chodí pravidelně. Ale bohužel mi zatím nevyšel ani jednou pozitivní ovulační test. Možná testuji špatně, trochu v to doufám. V pubertě jsem trpěla na gynekologické záněty, tak doufám, že to na snažení nebude mít vliv. Mojí mamce vyšlo otěhotnění vždy na poprvé a já jsem měla naivní představu, že to budu mít taky tak. Teď doufám v otehotnění do Vánoc, to by bylo fajn - a třeba nebudu jediná :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.9.16 13:16

Ahoj všechny, přidávám se k vám. My se snažíme od ledna, ale asi se to nedá nazvat uplně snažením, ovulaci jsem moc neřešila a v některých měsících jsme se s přítelem kvůli práci moc nepotkávali. Teď už to ale chci víc rešit, takže od října :) Jinak já nemám štítnou žlázu, v červnu mi změnili dávkování a od té doby je cyklus jednou dlouhý, jednou krátký, což mi na klidu moc nepřidává. Každopádně snaha bude a držím nám všem palce. A kdyby se nám všem zadařilo do vánoc, měly bychom ten nejkrásnější dáreček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.9.16 13:30

Ahoj holky taky se přidám sem :) jsem tu nová i když jsem vysadila HA už na jaře snažit jsme se začali tento měsíc :) 6.10. uvidíme výsledek a pokud to teď nevyjde plánuju koupit Fertility Blend (myslím že se to tak píše :) ) a ovulační testy aby jsme do Vánoc měli zaděláno :oops: Aspoň bych si to přála :) cyklus mám už třetí měsíc pravidelný tak snad se už zadaří :) Máte některá zkušenosti s Fertility Blend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
30.9.16 13:49

Ahoj,
tak to jsem nečekala, že se nás tu během krátké chvíle sejde tolik. :D
Všem držím pěsti, ať máme do Vánoc zaděláno ;)
No, já mám asi po vysazení HA rozhozené hormony, myslela jsem si, že jsem otěhotněla - s přítelem zatím máme přerušovaný styk. Už od 20.9. mě neustále bolí podbřišek a břicho je nafouklé jak před MS, také záda mě bolí, 3 dny jsem měla zvýšenou teplotu, nechutenství, únava točení hlavy, o mastných vlasech a akné ani nemluvě. Dělala jsem si TT, vyšel negativní, MS mám dostat dnes či zítra, ale protože beru rizikové léky, tak jsem to nevydržela a šla jako samoplátce na HCG z krve. To mi vyšlo negativní, ale mám obavy, aby to nebyla třeba cysta, tak jdu v pondělí pro jistotu na gyndu, doufám, že to bude z té vysazené HA. Koupila jsem si kontryhelový čaj, tak doufám, že se to trochu upraví, břicho nepřestává bolet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
30.9.16 14:01

Taky bych byla rada, kdyby to vyslo do Vanoc :) strasne rada bych to na Vanoce oznamila rodine atd - byl by to urcite pekny darecek :)

@LenaMarry to vsechno muze byt po vysazeni HA. Ja jak ji neberu pul roku, tak to telo se z toho porad vzpamatovava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.9.16 16:17

@Lenous17
Přesně tak byl by to krásný dáreček hlavně pro nás, ale jak nejlépe říct nedočkavé babičce a dědovi že už než obrázkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
30.9.16 20:38

Ahoj, my se snazime rok.Od 8.zari chodime do Car. Hormonalní profil mam v poradku, MS kazdy mesic, ovulaci asi taky, mam pruchodny jenom jeden vejcovod, spermiogram mame OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.10.16 20:55

@destovakapka
Ahoj :) tak snad se vám teď zadaří :) holky chci se zeptat do Car mě musí doporučit doktorka nebo tam můžeme jít sami a po jaké době snažení tam berou nebo vůbec jak to chodí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.10.16 21:28

@lucifer6 Do car muzes jit sama nebo si pockat az te tam posle doktorka ale podle me je lepsi tam jit sama.Ja jsem tam s manzelem sla jak jsme to meli rok. Prvni mas konzultaci, me teda na konzultaci doktorka rekla ze mi udelaji hormonalni profil a ze udelame rovnou HSG průchodnost vejcovodu a pak podle vysledku ze se bude pokracovat dal.Na kontrole kde jsem mela uz vysledky z hormonalniho profilu i z HSG mi doktor dal pregnyl 5000 a naplanoval sex, pokud se tedka nezadari tak dalsi postup je ze jak prinde MS tak mam pak nazadit clostilbegyt, urcity den cyklu prijit na kontrolni ultrazvuk a domluvime IUI. Kolegynka z prace do Car sla kdyz se jim nedarilo rok, na gynde to neresila, poprve byla v Car 27.1 a v breznu uz byla tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.10.16 09:21

@lucifer6 - Fertility blend jsem si koupila teď a jím ho teprve od začátku tohoto cyklu, tak uvidíme. Na obalu je napsáno, že je potřeba brát přípravek 3 měsíce, ale já tedy doufám, že to nebude nutné :). Koupila jsem si ho, protože jsem si nebyla shopná podle testů určit ovulace, ale u doktorky jsem nebyla, tak třeba jenom plaším :D. Jinak jsem na něj četla i tady docela dobré ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
3.10.16 09:27

@lucifer6
Pokud už ti je třeba ke třicítce, tak bych neztrácela rok snažením, ale šla bych do CAR klidně už po půl roce, ne-li dřív. Já tomu dávám tak 4 cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.10.16 12:13

@Tyna136
Ja si ho jdu koupit asi hned protože to vypadá ze se mi rozjíždí ms :( takže také doufám ze to bude dřív než za tři měsíce četla jsem recenze a hodně žen otěhotnělo už ten měsíc co začali zobat :) Tak ať ti to taky vyjde brzy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí