Chronický zánět a oplodnění

2
26.9.16 17:28

Chronický zánět a oplodnění

Ahoj, je tu někdo, kdo má chronický zánět a přesto otěhotněl? Výsledky mám všechny negativní, prý to vypadá na chronický zánět, od 13let lítám po doktorech, mám už 4. gynekologa a ještě mě tenkrát sprdnul, jakto že to před ním nikdo neléčil. Jsem bezradná, s přítelem chceme miminko, ale mám pálení, svědění, intimku měním 5× denně. Dostala jsem mycosyst a candivac. Po mastičkách, čípkách a různých pěn a mýdel a sedavých koupelí se mi to zhorší, ale bez lubr. gelu se prostě neobejdu.
Před 3 měsíci jsem na doktorovu radu vysadila HA - kvůli lékům na srdce - s tím, že se můžeme klidně snažit o mimčo. Před týdnem říkal, že jsem HA vůbec vysazovat neměla, že proč jsem to vlastně udělala. No bída tady s těma doktorama. Prý se chronický zánět vyléčit nedá, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
443
26.9.16 18:58

Mám chronické záněty dělohy, vejcovodů a vaječníků a jsem ve 32 týdnu s naprosto zdravou holčičkou ;) bezproblémové, nekomplikované těhotenství :-) A otěhotněla jsem hned v prvním cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.9.16 19:41

Rifle nenosim, vyzkoušela jsem snad už vše. Bohužel naostro chodit nemůžu kvůli permanentním vytokum. Přijde mi to jako bloudění v kruhu. S přítelem se snažíme hned od vysazeni HA, zatím bez úspěchu.. Piju různé čaje, jim kyselinu listovou.. Zase co člověk, to original no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí