Měření bazální teploty - snažilky

199
25.9.16 17:41

Měření bazální teploty-snažilky

Ahoj děvčata, chtěla bych tu najít kamarádku/ky, které už se snaží také nějaký ten pátek :) měřím rok a půl a do srpna jsem měla anovulační cykly, rok a půl se snažíme o mimčo. Najde se tu nějaká mamča co to zatím zkouší bez léků a věří že to vyjde? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
27.9.16 16:41

@Jitulinka89 Ahoj, my se snažíme od ledna 2016 :) Také jsem měla do 7/2016 anovulační cykly, ale řeším to již s CARem, jelikož se nám nechtělo čekat :) ve 14 D mi doktor píchnul Pregnyl a tento měsíc mi konečně folikul prasknul :) Doktor říkal, že by to pak muselo být zázrak :) a i ty se dějí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.9.16 17:16

@Nysmo Ahoj,tak že si teď ve fázi čekání? Já teď tedy čekám..opět..tak snad se konečně zadaří. Jinak, už mi také doktorka navrhovala CAR, ale zatím pořád věřím že to přijde:-) Beru Gynex, ten mi teda pomohl vyřešit premenstruační syndrom, tak že věřím že přijde i to štěstíčko které si přejeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
27.9.16 17:27

@Jitulinka89 určitě přijde :) Chce to jen být trpělivá a jednou se zadaří :) Vím jaké to je, ale v tom Caru jsou fakt zlatí a hned nejde o umělé oplodnění, udělá ti hormonální profil, vysleduje folikul jestli roste a praská a nechá to na Vás :) A pak i spermiogram je důležitý, aby jste věděli, že i přítel je ok :) Ale samozřejmě je to na Vás a času je dost na všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
27.9.16 17:35

@Nysmo U nás je tohle opravdu ta poslední možná pomoc, ale jelikož mám děti dvě(bez jakéhokoliv problému),tak věřím že to půjde, bylo teď hodně stresu, pořád jsem něco řešila a to také dělá své a hlavně věřím teď o to víc, když po roce a půl mi dorazila ovulace :dance: Nám všem nezbývá nic jiného než VĚŘIT :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
29.9.16 09:16

@Jitulinka89 To ano :) Držím moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie