Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Mam stimulacni injekce menopur. Vcera jsem mela prvni davku…pro me trochu horsi michani nebo jak to nazvat. Zvladly jste to v pohode? Me v jedne varce zbylo 1 rozpoustedlo. Mela jsem dve a to druhe jsem pouzila na ten prasek. No ted nevim co s tim druhym. Mam si dnes dat druhou a rozpusteny prasek me zbyl a nevim jestli k tomu mam dat i to rozpoustedlo co mi zbylo? Asi trochu zmatene…jestli nekdo vi poradte. Diky
@rousinka vždy ti jedno rotpoustedlo zbyde to sem pak normálně vyharovala zvládá se to úplně v pohodě neboj nic to není
Já prvně michala 150 jednotek jedno rozpouštědlo dva prášky pak 225 zase jedno rozpouštědlo a tři prášky pak 300 zase jedno rozpouštědlo 4 prášky rozpouštědla nikdy nevypotrebujes všechna
@rousinka píše:
Ahoj holky. Mam stimulacni injekce menopur. Vcera jsem mela prvni davku…pro me trochu horsi michani nebo jak to nazvat. Zvladly jste to v pohode? Me v jedne varce zbylo 1 rozpoustedlo. Mela jsem dve a to druhe jsem pouzila na ten prasek. No ted nevim co s tim druhym. Mam si dnes dat druhou a rozpusteny prasek me zbyl a nevim jestli k tomu mam dat i to rozpoustedlo co mi zbylo? Asi trochu zmatene…jestli nekdo vi poradte. Diky
jdeš darovat vajíčka?
Ahoj holky, ode dneška taky míchám a píchám… je to alchymie
teď mám 4 prášky a 2 tekutiny na 3 dny pak 3:1 a co jsem počítala sestřička mi dala asi méně než budu potřebovat, budu se muset v úterý stavit v Gennetu
Ahoj holky, kdybyste potřebovaly orgalutran, zbyly mi dva nové, které už nevyužiji, exp.2018 ![]()
Příspěvek upraven 07.07.17 v 23:19
@Veeru píše: @Veeru
Ahoj holky kdybyste potřebovaly menopur, zbyly mi 3 kousky které už nevyužiji, jsou do 8/2017 tak písněte
@Simča 31 Taky mi z menopuru něco málo zbylo - 3 kapsle s práškem a 5 s tekutinou - mohu darovat ![]()