Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky omlouvám se určitě už tady taková diskuze někde je, ale zajímá mě zda bych mohla být těhotná. Mám už jedno dítě. Ale ted se snažíme asi druhý cyklus a ten první nic za 3 dny mám mít menstruaci ale už po ovulaci mě píchá v podbřišku na levé i pravé straně a dneska. Mám pocit že snad tu MS busu mít dnes jsem nafouklá, prsa pobolívají jen sem tam a náladu mám no děs..dneska mě to úplně zabolelo test mi zatím nevyšel. Děkuji za vaše názory ![]()
Může to být cokoliv. Já těhotná nejsem a na bolesti v podbříšku hodně trpívám. Většinou močová infekce
Pro mě byly příznaky těhotenství stejné jako PMS - prostě počkej a uvidíš. Diskuzí je tady asi tisíc ![]()
Ahoj holky
omlouvám se, že se cpu do diskuze - tohle souvisí jen z poloviny, ale měla bych dotaz - jsem měsíc po potratu v 7tt a už 11dní stále špiním, poslední 4dny mě bolí podbřišek a prsa - máte některá zkušenost s tím, za jak dlouho by mohla dorazit MS?
(mmch. šestinedělí jsme nedodrželi, ale pochybuju, že bych byla těhotná, protože i to potracené těhotenství byl podle dr. zázrak)…
Já s tím osobně zkušenost nemám, ale četla jsem že by to mohlo být těhu. špinění může značit zahnízdování vajíčka, ale nejsem si jistá jestli tak dlouhé špinění. Snad ti někdo napíše víe informaci
a věř zázraky se ději ![]()
@ivulka00 píše:
Ahoj holkyomlouvám se, že se cpu do diskuze - tohle souvisí jen z poloviny, ale měla bych dotaz - jsem měsíc po potratu v 7tt a už 11dní stále špiním, poslední 4dny mě bolí podbřišek a prsa - máte některá zkušenost s tím, za jak dlouho by mohla dorazit MS?
(mmch. šestinedělí jsme nedodrželi, ale pochybuju, že bych byla těhotná, protože i to potracené těhotenství byl podle dr. zázrak)…
Menstruace se většinou dostaví po potratu do 5-6 týdnů, na internetu je do 4-5 týdnů, zkrátka je to velmi individuální. Pokud ne, tak bych zašla na gynekologii ![]()
@ivulka00
Ps. Zkušenosti nemám, ale něco jsem o tom četla (obor lékařství všeho druhu mne velmi zajímá
)
@White Lotus jojo to chápu
v pondělí jdu na gyndu na krev kvůli neklesajícímu HCG, tak uvidíme… kdyžtak se optám ![]()
Já jsem na začátku u obou těhotenství měla úplně stejné příznaky jako každý měsíc před menstruací. Dokonce mě přesne v den kdy jsem měla mít menstruaci začalo bolet břicho. Jen se menstruaci nedostala a byla jsem těhotná. Takže to nejde jednoznačně poznat a nezbývá než počkat.
Děkuji všem ještě musím počkat 2 dny 10 po ovulaci jsem si dělala test a nevyšel mi tak počkám do úterka a uvidim o se bude tedy dít. Kéž by to vyšlo ![]()
Dobrý den, chtěla bych radu. Už týden mě bolí v podbřišku jako bych měla dostat menstruaci, ráno to bolí nejvíc. Menstruaci bych měla dostat až 6.ledna. Nikdy dřív mě tak brzo před mestruací podbříšek nebolel. Nevíte co by to mohlo být? děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych radu. Už týden mě bolí v podbřišku jako bych měla dostat menstruaci, ráno to bolí nejvíc. Menstruaci bych měla dostat až 6.ledna. Nikdy dřív mě tak brzo před mestruací podbříšek nebolel. Nevíte co by to mohlo být? děkuji
Zánět?
@Anonymní píše: Více
Mohu se zeptat co to bylo? Mám něco podobného. Děkuji ![]()