Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. Hledám někoho, kdo měl taky v době snažení před MS najednou nafouklé a tvrdé břicho (dost divný pocit to je)? Je tu někdo takový? Bylo z toho pak těhotenství? Prsa mě taky bolí ale to břicho je fakt masakr…
Díky moc.
Ahoj, taky te zklamu, mela jsem takove bricho posledni mesice nekolikrat a nikdy nic :/ a to jsem jednou mela i hezke spozdeni :/
Jé to mám pokaždé před MS citlivá a bolavá prsa a bolest břicha ![]()
Mě to břicho nebolí, jen strašně ztvrdlo… nikdy jsem to neměla, tak jsem vyděšená… ![]()
Nebud vydesena, pravdepodobne se nic moc nedeje. Tez jsem to driv nemela, ale treba ten minuly mesic jsem byla jak v 6m i to dost tahlo, ale s ms to preslo.
Dobře, díky moc všem
Mně se to ještě nikdy nestalo! Jsem z toho celkem vyjevená, protože večer na tom břichu nemůžu ani ležet, jak mě to tlačí, hlavně podbřišek. ![]()
Holky, díky moc všem za radu, nakonec to ale asi fakt vypadá na těhotenství
Teď jsem to zjistila… Jsem cca 9DPO, ale je to hezky vidět ![]()
Ahoj
V sobotu měla dorazit menstruace.
V pátek jsem špinila, v sobotu jsem krvácela jako kdybych měla mít normálně menstruaci, bolest podbřišku a černé kousíčky sraženiny. Jenže večer a v noci už jsem nekrvacela. Včera večer mě bolela chvilku pravá strana a dneska ráno záda a celé rozlámané tělo. Když jsem šla na WC dopoledne už jsem zase čůrala krev. Teď jsem šla na WC vložka čistá od rána a o pět jsem čůrala krev. No ale menstruace u mě probíhá jinak. Mám větší prsa, jenže jsem 2 roky po porodu a pořád ikdyz nekojim teče mléko. A mám zvýšenou chuť k jídlu. A bylo mi minulý týden nevolno. Ovšem to krvácení těhotenství vylučuje dostavilo se den předem. No až do krvácím jdu k doktorovi. To krvácení může být kvůli zánětu v děloze s kterým se léčím.
Teď už teda nekrvácím, slabě a vložka čistá. Asi to je menstruace, ale tím zánětem to mám trochu jinak a nebo tam mimi je a ten zánět může za krvácení.
Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat, je mi 17 let a aktuálně mám 2 dny před ms. Je normální mít nafoukle břicho? A mít ho tvrdé? Stalo se mi to poprvé a nevím, zda to je normální. Nesnažím se o miminko, prášky beru, takže těhotenství bych určitě vyloučila
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat, je mi 17 let a aktuálně mám 2 dny před ms. Je normální mít nafoukle břicho? A mít ho tvrdé? Stalo se mi to poprvé a nevím, zda to je normální. Nesnažím se o miminko, prášky beru, takže těhotenství bych určitě vyloučila
Ano, u někoho je.
Ahojky, 26. března jsem měla chráněný pohlavní styk, 16. dubna jsem dostala ms se čtyř denním spoždením a s 11 denním spožděním jsem ji dostala 23. května. Teď ji mám zase dostat a mám 5 dnů spoždění a cítím se hrozne nafouklá a mám tvrdé břicho u pupíku, mám cizlivější prsa, hlavně bradavky a musím chodit pořád čůrat. Myslíte, že to může být těhu i přes ms? Četla jsem tu pár diskuzí, kde maminky byli tehu, i pres ms. Dřiv mi vychazela přímo na den, proto jsem docela vykulena. Je mi 17, nemuzu si ted tehotenstvi dovolit. predem diky, Misa
Dobrý den, chtěla bych se mockrát zeptat, ač bych řekla, že už jsem za tu dobu zkušená, tak i přesto se chci radši poradit. ![]()
Beru antikoncepci, ale v době kdy jsem to měla dostat jsem měla pohlavní styk s přítelem. Otázka je, že jsem přítele udělala a po nějaké chvíli pokračovali, myslíte si, že to vadí?
( myslím to tak, že mohl mít ještě něco na penisu).
Myslím si, že by to nemělo vadit, ale radši se poradím.
Moc děkuji za odpovědi a případně za uklidnění ![]()