Tvrdé a nafouklé břicho týden před menstruací

741
23.9.16 14:35

Tvrdé a nafouklé břicho týden před MS

Ahoj všem. Hledám někoho, kdo měl taky v době snažení před MS najednou nafouklé a tvrdé břicho (dost divný pocit to je)? Je tu někdo takový? Bylo z toho pak těhotenství? Prsa mě taky bolí ale to břicho je fakt masakr… :nevim: Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
401
23.9.16 14:47

Ahoj, taky te zklamu, mela jsem takove bricho posledni mesice nekolikrat a nikdy nic :/ a to jsem jednou mela i hezke spozdeni :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
23.9.16 15:02

Jé to mám pokaždé před MS citlivá a bolavá prsa a bolest břicha :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
23.9.16 15:03

Mě to břicho nebolí, jen strašně ztvrdlo… nikdy jsem to neměla, tak jsem vyděšená… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
23.9.16 15:13

Nebud vydesena, pravdepodobne se nic moc nedeje. Tez jsem to driv nemela, ale treba ten minuly mesic jsem byla jak v 6m i to dost tahlo, ale s ms to preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
23.9.16 15:16

Je to celkem běžný příznak PMS.

• Citovat
  • Upravit
741
23.9.16 15:52

Dobře, díky moc všem :hug: Mně se to ještě nikdy nestalo! Jsem z toho celkem vyjevená, protože večer na tom břichu nemůžu ani ležet, jak mě to tlačí, hlavně podbřišek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
28.9.16 09:20

Holky, díky moc všem za radu, nakonec to ale asi fakt vypadá na těhotenství :dance: Teď jsem to zjistila… Jsem cca 9DPO, ale je to hezky vidět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
28.9.16 10:47

@ewanka jeee tak to je krasne :) gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 11:00

Ahoj
V sobotu měla dorazit menstruace.
V pátek jsem špinila, v sobotu jsem krvácela jako kdybych měla mít normálně menstruaci, bolest podbřišku a černé kousíčky sraženiny. Jenže večer a v noci už jsem nekrvacela. Včera večer mě bolela chvilku pravá strana a dneska ráno záda a celé rozlámané tělo. Když jsem šla na WC dopoledne už jsem zase čůrala krev. Teď jsem šla na WC vložka čistá od rána a o pět jsem čůrala krev. No ale menstruace u mě probíhá jinak. Mám větší prsa, jenže jsem 2 roky po porodu a pořád ikdyz nekojim teče mléko. A mám zvýšenou chuť k jídlu. A bylo mi minulý týden nevolno. Ovšem to krvácení těhotenství vylučuje dostavilo se den předem. No až do krvácím jdu k doktorovi. To krvácení může být kvůli zánětu v děloze s kterým se léčím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.20 11:50

Teď už teda nekrvácím, slabě a vložka čistá. Asi to je menstruace, ale tím zánětem to mám trochu jinak a nebo tam mimi je a ten zánět může za krvácení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.22 16:43

Bolest a tvrdost břicha

Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat, je mi 17 let a aktuálně mám 2 dny před ms. Je normální mít nafoukle břicho? A mít ho tvrdé? Stalo se mi to poprvé a nevím, zda to je normální. Nesnažím se o miminko, prášky beru, takže těhotenství bych určitě vyloučila

• Citovat
  • Upravit
24688
10.4.22 16:57
@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla bych se Vás zeptat, je mi 17 let a aktuálně mám 2 dny před ms. Je normální mít nafoukle břicho? A mít ho tvrdé? Stalo se mi to poprvé a nevím, zda to je normální. Nesnažím se o miminko, prášky beru, takže těhotenství bych určitě vyloučila

Ano, u někoho je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.22 14:30

Může to být těhotenství?

Ahojky, 26. března jsem měla chráněný pohlavní styk, 16. dubna jsem dostala ms se čtyř denním spoždením a s 11 denním spožděním jsem ji dostala 23. května. Teď ji mám zase dostat a mám 5 dnů spoždění a cítím se hrozne nafouklá a mám tvrdé břicho u pupíku, mám cizlivější prsa, hlavně bradavky a musím chodit pořád čůrat. Myslíte, že to může být těhu i přes ms? Četla jsem tu pár diskuzí, kde maminky byli tehu, i pres ms. Dřiv mi vychazela přímo na den, proto jsem docela vykulena. Je mi 17, nemuzu si ted tehotenstvi dovolit. predem diky, Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 18:16

Dobrý den, chtěla bych se mockrát zeptat, ač bych řekla, že už jsem za tu dobu zkušená, tak i přesto se chci radši poradit. :palec:
Beru antikoncepci, ale v době kdy jsem to měla dostat jsem měla pohlavní styk s přítelem. Otázka je, že jsem přítele udělala a po nějaké chvíli pokračovali, myslíte si, že to vadí? :srdce: ( myslím to tak, že mohl mít ještě něco na penisu).
Myslím si, že by to nemělo vadit, ale radši se poradím.

Moc děkuji za odpovědi a případně za uklidnění ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex