Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, zda jste některá měla podobný problém, či podobný. Nevím, zda si s tím mám dělat starosti, nebo to nic nebude.
Poslední MS jsem měla 2.9., takže by měla za chvíli přijít znovu. S přítelem jsem měla nechráněný styk v období ovulace a i po něm. Teď jsem byla na dovolené a často jsem trávila čas v teplé vodě. Teď 3 dny po sobě mám 1×-2× za den světle červený výtok (taková pouhá skvrna). Než jsem odjížděla, bolelo mne v podbřišku, jako bych to měla dostat, to samé i dnes… ![]()
Promin, ale kde je ten problem? Pokud jsi mela nechraneny styk, notabene v dobe ovulace, pak tehotna samozrejme byt muzes.
Problém myslím tím, že nevím, co to může být. Tím, že mám ty slabé červené skvrny…zkoušela jsem test, který je negativní. Samozřejmě asi bude ještě brzo..
Jak moc slabe, je tam spis vic krve nebo vytoku? Ja jsem to mela parkrat po styku, takovy lehky spineni, ale ten sex byl dost ehm.. vasnivej. Neni to treba tim? Ze te partner nekde skrabnul, nebo neco podobnyho. Me doktor nic nenasel, tak jsem se tim dal nezaobirala. Pokud je to vyjimecne, asi se nic nedeje, ale prokonzultovala bych to s gynekologem. Muze to bejt cokoliv.
Spíše krev, ale slabá a světlá…nejspíše počkám do MS, a pak popřípadě se vydám za gynekologem… ![]()
Může to být klidně nidační krvácení, nebo předzvěst ms. Moc bych se v tom nepitvala a počkala na ms, případně den dva po jejím vynechání udělala test.
Určitě počkám a uvidím. Stalo se tak prvně, tak se raději poptávám ![]()