Holky, co myslíte, můžu být v tom?

14
27.9.16 10:06

Holky,co myslite,muzu byt v tom?

Ahoj holky, s pritelem se snazime o miminko. Cetla jsem tu mnoho diskuzi, ale rada bych aby mi nekdo odpovedel. Brala jsem asi dva roky HA a vysadila jsem jí 28.8. 2016 Menstruaci jsem dostala 30.8. a mela sem ji do 4.9. A od te doby az do vcerejska jsme s pritelem meli kazdy den (nekdy obden) nechraneny pohlavni styk. Priznaky jsem mela. Bolesti podbriska a bricha, motani hlavy, obcas nevolnost a silnejsi pach. Obcas me to i pri sexu zapichalo v podbrisku. Menstruace by mela prijit dnes. Test jsem si udelala a zatim negativni. Co myslite, je tu nejaka nadeje? Dekuji za odpoved!! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4224
27.9.16 10:12

@Tessinaa Možné je všechno, ale ono to po vysazení HA je takový všelijaký :nevim: Mě se rok srovnával cyklus a každý měsíc jsem měla těhot. příznaky. Uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
27.9.16 10:18

Ahoj, možné to ještě je.

Ale když jsme se snažili o mímo my a manžel to snažení vzal na 100% a nic, tak mi gynekolog řekl, že sex denně rozhodně né, ale obden, ať spermijky mají šanci dorůst:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.16 10:40

@Mystik no my prave meli nekdy tri dny za sebou a nekdy obden a to bylo zrovna v tech plodnych dnech. Tak uvidime, ale cetla jsem, ze nekdo mel pozitivni testy uz treba dva dny pred MS. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
27.9.16 10:44

Ahoj holky, taky bch se s vámi ráda podělila, my se snažíme druhý měsíc, v srpnu to bylo na konci tak se není čemu divit. Snažíme se od 20.9 (přítel byl na služebce) No a 6.9 sem to dostala na dva dny pak špinění…Myslíte že kolem toho 20 mohla být ovulka? :/ šíleně mě ted bolejí prsa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
27.9.16 11:55

Ahoj holky, doporučuju nespoléhat se jen na plodné dny a zkoušet to pořád a nejlépe obden. Já jsem otěhotněla v „zaručeně neplodných dnech“, tedy den po menstruaci. :mrgreen: Takže mi test ukázal slabší druhou čárku pár dní ještě před vynecháním ms. @Tessinaa Těhotná být můžeš. Někomu se ukážou // až klidně týden po vynechané ms. Záleží, kdy v cyklu otěhotníš, respektive kdy máš plodné dny (na které už nevěřím:-)). Pokud je máš v druhé polovině cyklu, jak by to být mělo, test ti může ukázat // později. Mně ukázal brzo, protože jsem otěhotněla v začátku cyklu.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.16 12:30

@Lucie486 tyjo,tak to je taky dobry :D tak doufam, ze se tam ukazou. To bylo asi nejaky rychly spermie :D :srdce: kazdopadne dekuju za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.16 12:32

@Lucie486 a jeste dodavam, ze vubec netusim kdy jsem mela ovulaci a plodny dny. Tak proto jsme to s pritelem zkouseli od ukonceni MS porad. :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.9.16 14:31

Tak ono je možné všechno, každe tělo je jiné. ja otěhotněla hned po vysazení HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.16 14:37

@malefic fakt jo? A mela si vypocitany plodny dny? Nebo si na to vubec nekoukala? Kazdopadne gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.9.16 14:40

@Tessinaa tak ono už to je 5 let :-) ale prostě jsme si jednou řekli, že chceme miminko, tak jsem přestala brát pilulky, a je pravda že jsme to tehda „dělali“ každý den, takže hned prvni ovulace co přisla, tak hned bylo zadeláno na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.9.16 14:44

@malefic jo ahaa :D :) no já prave taky, vysadila, odmenstruovala a kazdy den, malokdy ob den do ted :) ale popravde ja vubec nevim kdy jsem ovulku mela :D tak snad se povede, doufám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.9.16 14:46
@Tessinaa píše:
@malefic jo ahaa :D :) no já prave taky, vysadila, odmenstruovala a kazdy den, malokdy ob den do ted :) ale popravde ja vubec nevim kdy jsem ovulku mela :D tak snad se povede, doufám :kytka:

tak snad se brzy zadaří <3 držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí