Snazeni s antidepresivy

181
11.1.25 21:38

Snazeni s antidepresivy

Dobry den je možné ze prosulpin mi muze branit k ottehotneni? cetla sem ze zabraňuje k rustu vajíček…menstraci mam ale 33 dnu na 27 a lutealni faze presla na 10 dnu brala sem je 3 denně po tvoreni laktace po domluvě s lékárem na jednou denně.
Beru je už dva a pul měsíce poradi ni někdo? Ma nekdo stejnou podobnou zkusenost??? Planuju kontrolu u své doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
11.1.25 22:32

Nechci se vás v žádném případě dotknout, ale myslím si, že byste určitě tohle měla řešit s lékařem a ne tady s lajky. Ani nevim, jestli je vhodný být těhotná a brát antidepresiva, jak velký vliv to má pak na dítě. Samotné těhotenství, porod a péče o mimino může s psychikou člověka dost zamávat a nějaký špatný psychický stav zhoršit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.1.25 22:56

@Medik6 rozumím a urcite jste ne neurazila, ja antidepresiva beru kvůli ztrátě mimina
A beru setralin coz mi říkala lékařka ze berou i těhotný a dala mi kvůli zhorseni dtavu i tyhle s dnes jsež se dočetla ze muzou mit vliv na otěhotnění proto jsem založila skupinu zde jestli stim nekdo nema podobnou zkusenost uprimne na nějaké lajky z vysoka kašlu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.1.25 23:01

A co si zajít třeba do nějakého reprodukčního centra, kde bude někdo, kdo se vám fakt bude věnovat? Nam se dlouho nedařilo otěhotnět a můj gynekolog mi nikdy nic extra neřekl, vždy to byla rychlovka, ani žádný testy neudělal. V reprodukčním centru jsme přišli, byli jsme fakt dlouho u lékaře. Udělal nám i testy na všechno možné. A nebylo to hned o tom, že bychom měli jít na nějaké umělé oplodnění, ale konečně jsme dostali i odpovědi na otázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.1.25 23:26

Premyslela jsem ale po potratu je to teprv 4 cyklus problémi nemáme co vím jen teď proste ten potrat v 5 měsíci mi dal zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.1.25 23:34

Tak 4 cyklus ještě není dlouhá doba, ale třeba po roce to řešit dává smysl než ztrácet čas. Držím pěsti, snažení je náročný a hrozny je to zklamání pak každý měsíc. Pak člověk otěhotní a jsou to další nervy, aby bylo vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
11.1.25 23:36
@Medik6 píše: Více

Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
12.1.25 11:22

Myslím že prosulpin může zvedat hladinu prolaktinu a pak je problém s otěhotněním?

Prober to s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
12.1.25 11:24

To je antipsychotikum, ne antidepresivum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.1.25 14:04
@jejjej píše: Více

Ano beru je spolecne se setralinem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.1.25 14:05

@jejjej ano zveda proto mam tu laktaci ano proberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
13.1.25 08:12

Ano, některá antipsychotika, jako je Prosulpin, mohou ovlivnit hormonální rovnováhu a tím i ovulaci. Je dobře, že plánujete kontrolu u lékařky, protože může doporučit úpravu léčby nebo další vyšetření. Luteální fáze pod 12 dní může také naznačovat problém, který je dobré probrat.

• Citovat
  • Upravit
181
13.1.25 11:21

@Kralovnal děkuju 👍🏾 👍🏾 určitě plánuju…když už se mi krátí i cykly tak mám strach. Lf fáze byla minulý měsíc 10 dní…tenhle měsíc bolely vaječníky normálně jako při Ovu ale bez hlenu…což se u mě nestává takhle i poznám kdy ta Ovu vlastně je…tak že si nejsem ani jistá jestli proběhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí