Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sumila píše:
Ahojky, tak dnes 1DC. Takže se přidávám
Ja dnes 4. den, tak si jeste “uzivam” vsech veci, co pristi tyden budou zase pase
doufam, ze alespon na dalsich 8,5 mesicu
jak dlouho se snazite?
Teprve druhy měsíc. Doufam ale ze tento měsíc se to už povede. A jak dlouho vy?
@Sumila píše:
Teprve druhy měsíc. Doufam ale ze tento měsíc se to už povede. A jak dlouho vy?
My to mame komplikovanejsi, od unora, v breznu se zadarilo, ale v kvetnu laparka a mimodelozni, v cervnu se zadarilo znovu, ale v srpnu revize, afetalni vejce
tak doufam, ze do tretice… ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem 13 DPC, včera cca proběhla ovu, mám ji vždycky ukazkovou s bolestma
Takže posledních par dnů jsme se snažili o sto set
snažíme se třetí měsíc, tak snad už se brzy dočkáme ![]()
@PajinaPajina píše:
Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem 13 DPC, včera cca proběhla ovu, mám ji vždycky ukazkovou s bolestmaTakže posledních par dnů jsme se snažili o sto set
snažíme se třetí měsíc, tak snad už se brzy dočkáme
Je tak ty jsi o tyden dopredu, to za chvili uz budes vedet, jak jste dopadli
u nas bude ovulace pristi vikend ![]()
@xverax píše:
Je tak ty jsi o tyden dopredu, to za chvili uz budes vedet, jak jste dopadliu nas bude ovulace pristi vikend
Super
tak přeji uspesne snažení
to čekání je vždycky na palici.
V říjnu mám preventivní prohlídku u dr., tak už se těším na její stastnej výraz, ze už se snazime
při poslední návštěvě mi tam hubovala prstickem uz ![]()
Jinak se snažíme teprve druhý cyklus ted. Ten minulý jsme ovulaci moc nechytili byla už 10DC a k tomu jsem dostala zanet mocovych cest tak dobiram antibiotika a uvidíme tento měsíc. měla bych ovulovat z vajecniku na kterém mám cystu tak uvidíme jestli vůbec něco probehne nemam to jeste vysledovane jestli vůbec ovuluju z něj ale MS je pravidelná tak snad nicemu nebrání. Tento měsíc jdu na kontrolní ultrazvuk kvůli tomu jestli se vstrebala ![]()
Taky se pridavam.. my se teda “nesnazili”
ale v patek se nam “zadarila prima palba “ ![]()
Cely tyden je chlap pryc, tak to tak prislo v zapalu vasne:)
Pravdepodobne to vyslo na dny ovulace, tak jsem zvedava co pak test ukaze. ![]()
Ahojky Holky
tak se pridavam k vam
v srpnu jsme si s pritelem rekli ze uz je cas a nechame tomu volny prubeh. Do konce jsme se tedy v srpnu trefili i nekolikrat kolem ovulace. Ted v patek 13. Jsem to mela dostat ale dostala jsem to uz dnes. Mam to vzdy presne jako hodinky po 30.-31. A ted 26 DC
stalo se vam to nekomu? Dekuji a prejii co nejvic uspechu ![]()
@Lůůů1 mohla jsi mít ovulaci dřív. taky se mi poslední dva cykly zkrátily ovulace byla už 10Dc
@PajinaPajina píše:
Supertak přeji uspesne snažení
to čekání je vždycky na palici.V říjnu mám preventivní prohlídku u dr., tak už se těším na její stastnej výraz, ze už se snazime
při poslední návštěvě mi tam hubovala prstickem uz
Ja jdu k mudr ve ctvrtek, mrkneme na jake strane a zda probiha ovulace, pichneme ovitrelle a budeme makat ![]()
@Lůůů1 píše:
Ahojky Holkytak se pridavam k vam
v srpnu jsme si s pritelem rekli ze uz je cas a nechame tomu volny prubeh. Do konce jsme se tedy v srpnu trefili i nekolikrat kolem ovulace. Ted v patek 13. Jsem to mela dostat ale dostala jsem to uz dnes. Mam to vzdy presne jako hodinky po 30.-31. A ted 26 DC
stalo se vam to nekomu? Dekuji a prejii co nejvic uspechu
To je mrcha :/ ale presne tak, ovulce mohla byt driv :/ tak alespon zas vis, na cem jsi a muzete se snazit znovu. Nejhorsi je vzdycky pak to cekani… to clovek jen ceka, pak ma strach, aby vse dopadlo, a porad jen na neco ceka ![]()