Snažení v září 2019

10
4.9.19 21:45

Ahojky, tak dnes 1DC. Takže se přidávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
5.9.19 22:13
@Sumila píše:
Ahojky, tak dnes 1DC. Takže se přidávám :)

Ja dnes 4. den, tak si jeste “uzivam” vsech veci, co pristi tyden budou zase pase :D doufam, ze alespon na dalsich 8,5 mesicu :palec: jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.9.19 22:22

Teprve druhy měsíc. Doufam ale ze tento měsíc se to už povede. A jak dlouho vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.9.19 22:51
@Sumila píše:
Teprve druhy měsíc. Doufam ale ze tento měsíc se to už povede. A jak dlouho vy?

My to mame komplikovanejsi, od unora, v breznu se zadarilo, ale v kvetnu laparka a mimodelozni, v cervnu se zadarilo znovu, ale v srpnu revize, afetalni vejce :( tak doufam, ze do tretice… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.19 09:13

Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem 13 DPC, včera cca proběhla ovu, mám ji vždycky ukazkovou s bolestma :roll: Takže posledních par dnů jsme se snažili o sto set :mrgreen: snažíme se třetí měsíc, tak snad už se brzy dočkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.9.19 21:11
@PajinaPajina píše:
Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem 13 DPC, včera cca proběhla ovu, mám ji vždycky ukazkovou s bolestma :roll: Takže posledních par dnů jsme se snažili o sto set :mrgreen: snažíme se třetí měsíc, tak snad už se brzy dočkáme :)

Je tak ty jsi o tyden dopredu, to za chvili uz budes vedet, jak jste dopadli :) u nas bude ovulace pristi vikend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.19 09:30
@xverax píše:
Je tak ty jsi o tyden dopredu, to za chvili uz budes vedet, jak jste dopadli :) u nas bude ovulace pristi vikend :)

Super :dance: tak přeji uspesne snažení :) to čekání je vždycky na palici.

V říjnu mám preventivní prohlídku u dr., tak už se těším na její stastnej výraz, ze už se snazime :) při poslední návštěvě mi tam hubovala prstickem uz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.9.19 20:55

:mavam: :mavam: :mavam: tak já se taky přidám :palec: též 1DC :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
7.9.19 21:00

Jinak se snažíme teprve druhý cyklus ted. Ten minulý jsme ovulaci moc nechytili byla už 10DC a k tomu jsem dostala zanet mocovych cest tak dobiram antibiotika a uvidíme tento měsíc. měla bych ovulovat z vajecniku na kterém mám cystu tak uvidíme jestli vůbec něco probehne nemam to jeste vysledovane jestli vůbec ovuluju z něj ale MS je pravidelná tak snad nicemu nebrání. Tento měsíc jdu na kontrolní ultrazvuk kvůli tomu jestli se vstrebala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.9.19 12:27

Taky se pridavam.. my se teda “nesnazili” :D ale v patek se nam “zadarila prima palba “ :D
Cely tyden je chlap pryc, tak to tak prislo v zapalu vasne:)
Pravdepodobne to vyslo na dny ovulace, tak jsem zvedava co pak test ukaze. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.19 12:35

@Diuss @Marcii89

Tak budeme doufat, ze nám to tenhle cyklus vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
8.9.19 20:18

Ahojky Holky :andel: tak se pridavam k vam ;) v srpnu jsme si s pritelem rekli ze uz je cas a nechame tomu volny prubeh. Do konce jsme se tedy v srpnu trefili i nekolikrat kolem ovulace. Ted v patek 13. Jsem to mela dostat ale dostala jsem to uz dnes. Mam to vzdy presne jako hodinky po 30.-31. A ted 26 DC :roll: stalo se vam to nekomu? Dekuji a prejii co nejvic uspechu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.9.19 07:05

@Lůůů1 mohla jsi mít ovulaci dřív. taky se mi poslední dva cykly zkrátily ovulace byla už 10Dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.9.19 09:45
@PajinaPajina píše:
Super :dance: tak přeji uspesne snažení :) to čekání je vždycky na palici.V říjnu mám preventivní prohlídku u dr., tak už se těším na její stastnej výraz, ze už se snazime :) při poslední návštěvě mi tam hubovala prstickem uz :lol:

Ja jdu k mudr ve ctvrtek, mrkneme na jake strane a zda probiha ovulace, pichneme ovitrelle a budeme makat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.9.19 09:48
@Lůůů1 píše:
Ahojky Holky :andel: tak se pridavam k vam ;) v srpnu jsme si s pritelem rekli ze uz je cas a nechame tomu volny prubeh. Do konce jsme se tedy v srpnu trefili i nekolikrat kolem ovulace. Ted v patek 13. Jsem to mela dostat ale dostala jsem to uz dnes. Mam to vzdy presne jako hodinky po 30.-31. A ted 26 DC :roll: stalo se vam to nekomu? Dekuji a prejii co nejvic uspechu :srdce:

To je mrcha :/ ale presne tak, ovulce mohla byt driv :/ tak alespon zas vis, na cem jsi a muzete se snazit znovu. Nejhorsi je vzdycky pak to cekani… to clovek jen ceka, pak ma strach, aby vse dopadlo, a porad jen na neco ceka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí