Tipy na otěhotnění

252
2.9.19 09:52

Dobrý den. 3 měsíce není nijak dlouhá doba, takže se to určitě brzy povede. :srdce:
Zkoušela jste ovulační testy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
2.9.19 09:54

Zkuste inositol, nám pomohl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla31
2.9.19 09:56
@Zusanka píše:
Dobrý den. 3 měsíce není nijak dlouhá doba, takže se to určitě brzy povede. :srdce:
Zkoušela jste ovulační testy? :kytka:

Zkoušela jsem ale vykašlala se na to.. myslíte že má šanci týden před menstruací ovulační test vyzkoušet? Vím že je tři měsíce je krátká doba, ale jsme oba poměrně dost mladí, dite jsme se rozhodli mit vzhledem ke skvěle situaci co prave máme (bydlení spolu, prace atd.) a nechápeme proč to nejde :think:

• Citovat
  • Upravit
Au_Lait
2.9.19 09:57

Takova rada, nerada, ale důležitá je psychická pohoda. Lehko se to řekne, hůř provádí. Držím Vám palce :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Adéla31
2.9.19 09:57
@wendeleen píše:
Zkuste inositol, nám pomohl. :)

Děkuji moc, určitě se po tom podívám

• Citovat
  • Upravit
Adéla31
2.9.19 09:58
@Au_Lait píše:
Takova rada, nerada, ale důležitá je psychická pohoda. Lehko se to řekne, hůř provádí. Držím Vám palce :kytka:.

mnohokrát děkujeme :*

• Citovat
  • Upravit
379
2.9.19 10:02

@Adéla31 Vím, že se nejvíce propaguje nosifol a tyhle drahé srandy. Pokud byste nechtěli investovat tolik peněz, doporučuju kombinaci jednoho pytlíčku fertiprony a čistého inositolu v tabletkách, tak abys byla na cca 4 gramech denně. :) Potom je taky otázka, jak je na tom partner se spermiemi. My jsme měli spermiogram ukázkový, takže jsem právě řešila spíš všechno možné u sebe. Samozřejmě je taky dobré sledovat si ovulaci (buď měřením teploty nebo ovulačními testy), popř. zajít na gyndu pár dní před očekávanou ovulací na ultrazvuk, zda folíky rostou, jak mají, možná lékař navrhne udělat i hormonální profil z krve. Držím palce, ať se zadaří co nejdříve. Vím, že to čekání je hrozný, já už jsem z toho šílela… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
2.9.19 10:03
Nemyslet na to.
@Au_Lait píše:
Takova rada, nerada, ale důležitá je psychická pohoda. Lehko se to řekne, hůř provádí. Držím Vám palce :kytka:.

Ano nemyslet na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.9.19 10:04
@Adéla31 píše:
Zkoušela jsem ale vykašlala se na to.. myslíte že má šanci týden před menstruací ovulační test vyzkoušet? Vím že je tři měsíce je krátká doba, ale jsme oba poměrně dost mladí, dite jsme se rozhodli mit vzhledem ke skvěle situaci co prave máme (bydlení spolu, prace atd.) a nechápeme proč to nejde :think:

Určitě to zkusit můžete. Mně se jednou podařilo otěhotnět v době menstruace. :nevim: :srdce: A zkuste na to nemyslet. Jak tu už někdo psal, je to i hodně o psychice. Držím palce, určitě se brzy povede. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.9.19 10:08

Sama rikas, ze jste oba dost mladi, tak proc to hrotite? Casu mate furu, neni duvod to nekam hnat a stresovat se. Navic 3 mesice neni nic. Proste si uzivejte spolecneho bydleni, jeden druheho, toho ze se konecne nemusite nijak chranit a splnte si to o cem vite, ze s ditetem uz tak snadno nepujde. Ja tohle cilene snazeni, kor jeste v mladem veku, moc nechapu. Pak jsou z toho akorat stresy.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
2.9.19 10:35

Gynex, kontryhelovy caj, pokusit se nenervovat. Pripadne zjistit, zda mas ovulaci, pokud ji necitis - ale to bych videla, ze je jeste cas, pokud te netlaci vek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
2.9.19 10:36

Já myslím, že nic lepšího než sex ještě nikdo nevymyslel :mrgreen:
Ne vážně, copak vás něco tlačí, že musíš otěhotnět teď hned? Užívejte si a nemyslete na to, že zrovna „vyrábíte“ mimino, to je to nejlepší, co můžeš udělat. O nějakých podpůrných opatřeních se dá uvažovat, pokut třeba nejste oba zdraví (ve smyslu že např. někdo z partnerů trpí nadváhou, obezitou), máte sedavé zaměstnání a celkově nedostatek pohybu, kouříte, konzumujete nadmíru alkoholu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.9.19 11:27

Nemyslet na to ale ono se to lehce říká snažíme se už 8 měsíců koupila jsem si GS mamavit tak jsem zvědavá co to se mnou udělá máte někdo zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.9.19 11:30

@radana80 uprimne, ja si o vsech techto preparatech myslim, ze jsou to predrazena placeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
2.9.19 11:37

@Ernais asi máš pravdu je tam alespoň ta kyselina listová ale co by ženská pro to Mimi neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí