Snažilka s pocitem beznaděje :-(

11.10.11 11:05

snažilka s pocitem beznaděje :-(

Přeji vám všem dobrý den,potřebuju jen zapomenout na to,že to nejde a tak hledám lidičky co by si rádi psali.Najdu je u vás?Snažíme se rok mám už dvě děti ale s manželem žádné…příznaky jsou asi už jen vsugerované..a proto ráda zmizím ke klávesnici pokud se najde někdo kdo si chce psát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
11.10.11 11:12

Ahojky,a třeba nechceš to řešit přez doktora?většinou po roku snažení se to řeší u dr.

• Citovat
  • Upravit
5044
11.10.11 11:31

Ahoj, před nedávnem jsem byla ve stejném stavu. Teď po dalším čtvrt roce viz poznámka v mém metříku :-)
Moc ti držím palce, ať to brzo vyjde. Tohle čekání a sledování je ubíjející.
My jsme se to rozhodli teď úplně pustit a musím říct, že se mi VELMI ulevilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.11 12:04

Přes lékaře se bojím i když vím že nás to asi nemine a jde spíše o to že psychicky jsem na to upnutá asi :-( ale ono to nejde jen tak přestat na to myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 12:12

Tak zkus brát kyselinu listovou zatím.Ale být tebou tak bych to řešila i dr.Třeba ty jsi v pořádku ale s manžou to tak nemusí být.

• Citovat
  • Upravit
11.10.11 14:47

Právě a on by to neunesl kdyby zjistil že to on a vím že by odešel bojí se že není chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 14:57

Jejda to je truhlík:-) kdyby šel na ten spermiogram,tak nikdo o tom nemusí vědět,jen vy dva.Musela by jsi ho podržet.To mu vysvětli,za to nic nedáte,aspoň budete mít jistotu.Můžete se snažit i 3 roky,ale pokud není s ním něco v pořádku tak je to zbytečné se pořád tak stresovat.

• Citovat
  • Upravit
33
11.10.11 15:22

Ahoj holky, jestli se může přidat na pokec:)Budu ráda.Jsem na tom podobně s tím rozdílem, že já zatím děti nemám.Snažíme se s přítelem od loňského září a to dosti intenzivně:(Měřím BT, myslím že poznám ovulaci, ale pořád nic:(Chci to už řešit - změnila jsem proto doktora, protože jsem měla pocit, že má gyndařka s tím ani snad nic dělat nechtěla, jen mi stále opakovala, že jsem mladá (je mi 31 let) a že se nemám stresovat a myslet na to:(Grrr tohle přímo nesnáším:(Nová MUDr. mi hned nabrala krev na hormonální profil a vypsala žádanku na spermio.Chlapi v tomhle jsou jiní, berou to jako svoje selhání a skoro konec světa:(Můj byl v pohodě celý rok, říkal že když to nepůjde dál tak že zajdeme na vyšetření a budeme to řešit, teď jak nám žádanka na vyšetření leží na stole, tak se tím trápi a oddaluje to:(Chápu to, i já mám velký strach, přeci jen může být problém u mě:(Ale absolvovat se to musí!Ach jo:(Ještě před rokem jsem si myslela, že mimi bude hned jak přestanu brát prášky a ono NIC:(Na druhou stranu si pak miminka budeme neskutečně vážit!!Všem Vám moc držím palečky, ať se brzy povede!!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.11 16:44

Můj muž je špatný z toho že by selhal jako chlap a že ho opustíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.11 16:46

Co ho to napadlo?však to nemáte v plánu odejít ne?Zkus ho dotlačit na ty testy,a uvidíte:-)

• Citovat
  • Upravit
11.10.11 16:58

nemám i kdyby nemohl je to láska mého života a děti ho milují a mladšího má pssaného na sebe a vzal si nás po 3 ýdnech známosti je to můj princ na bílém koni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
12.10.11 16:55

Ahoj holky, my se snažíme už od června 2010, a taky stále nic… Taky jsem si myslela, že do půl roka otěhotním, a už je to 17 měsíců.. Doktor to taky nechával dlouho být, a až teď v srpnu mi vypsal žádanku na spermiogram.. Ležel nám na stole 2 měsíce!! Mýmu příteli bylo jasný, že je to potřeba, ale oddaloval to co mohl.. Nakonec tam šel a zjistilo se, že je u něj všechno absolutně v pořádku.. Co se týče psychiky, tak se nám oběma dost ulevilo a hlavně já jsem vážně klidnější.. Teď to nechám měsíc a kousek být a v prosinci půjdu na kontrolu, kde se doktor zaměří na folikuly.. Říkal, že kdyby se nazadařilo do jara, tak mě pošle na laparoskopii a v létě na inseminaci. A kdyby ani ta nezabrala tak na umělý.. Vzhledem k tomu, že jsme oba v pořádku, doufám, že to tak daleko nedojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 20:34

Kokám že ty co nechtěj nebo nemaj zájem o děti to maj hned a tyco by dali dětem vše těm to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
6.11.11 10:12

Ahoj, pridavam se k vam :-D s manzou se snazime rok a pul a take porad nic :think: ja teda vse zacla honit pul roku po tom co to neslo. spermiogram byl orisek, manzel se samozrejme bal, ale nakonec to dopadlo dobre.l ja jsem pry take zdrava, takzme tzv. idiopati, to jsou ti co jsou uplne zdravi a nedari se. bude nam tricet, takze cas nas az tak nestrasi. ale jsou nam neprijemni lide, co se jim zadari hned a pak nam davaji rady typu nemyslete na to,jedte na dovcu…no znate to :pocitac: nekdy mi prijde, ze priroda se chce sama zahubit, lide socialni, na drogach…maji deti hned a lide zajisteni po vsech strankach, tem se nedari. :cert: asi nejvic nas ted dostalo nekolik pribuznych (3), kteri hned co sundali trenky tak cekaji mimco a jeste nam to vycetli ze jsme je strasili s neplodnosti a ze ani nemaji kde bydlet a hned se jim to povedlo :cry: takze nam vsem drzim moc palecky at nam to brzy vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.11 17:05

Mrzí mě to za nás všechny děti v domovech a na ulici a to jen díky rodičům kteří si to nezaslouží ba třeba ani nechtějí…Ale ono se nám to povede a bude dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí