Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
15.2.13 21:08
@Majacz píše: :lol: :lol: jen do toho!!! :pankac: hlavně at je líp

jj díky, uvidím jak se budu cítit později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.2.13 19:10

Ahoj holky, jsem nová snažilka do klubu, zatím bezdětná, z Brna.
Zkoušíme teprve od ledna a ačkoli jsem si říkala, že to nebudu hrotit, tak nemyslím na nic jiného 8o, tak doufám, že poznám pár fajn holek a budeme se navzájem podporovat v cestě za miminkem :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
17.2.13 10:07

@snazilka86 Ahoj a vítej :) To je jasné, že nemyslíš na nic jiného, nás čeká snžení až od léta a taky na to pořád musím myslet a strašně se těším :D Tak hlavně buď klidu a pěkně si to snažení s partnerem užívej :) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4685
17.2.13 10:19

@snazilka86 ahojky…a kolik ti je???jj taky jsem si to říkala, že to nebudu řešit a nechám tomu volný průběh, ale nějak to nejde :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.13 17:45

@snazilka86 ahojky vítám tě tu… no vidíš my se taky ještě ani nesnažíme a myslím na to už ted :palec: Budu se jako Stp snažit až v létě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.2.13 07:35

Díky moc, holky, jste moc milé :P, je mi 27..teprve v prosinci jsem vysadila prášky, takže teď čekám, jestli vůbec funguju jak bych měla, v lednu jsem musela na injekci k vyvolání menst, tak doufám, že to nebudu muset v únoru opakovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 13:28

@snazilka86 no tak uvidíš… někomu to jde jakmile vysadí prášky hned.. někomu až později… každopádně ti moccinky držím palečky at ti to vyjde co nejdříve :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
18.2.13 13:37

@snazilka86 já se taky připojuju k PusinkaMartinka s držením palců :palec: a a´t jde vše tak, jak má :)

• Citovat
  • Upravit
1785
18.2.13 14:04

@snazilka86 vítám tě!!!

holky já jsem na poslední chvíli dostala místo na večer v nejluxusnější restauraci!!! http://www.chateaumcely.com/…o-nobile.php

tak jdeme s milackem… má totiž narozky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.2.13 14:16

Děkuju mooc!!! snad to půjde co nejdřív, vy už máte nějaké miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
18.2.13 14:23

Jo jo, některé mají už děti..

My se snažíme teď už půl roku.. a zatím nic.. tak taky doufam, že to někdy přijde! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.2.13 14:42

Určitě! mé sestře a i kamarádce to trvalo právě toho půl roku, tak držím taky pěsti!! děláš si ovulační test třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.13 20:26

@snazilka86 mnooo třeba já už mám doma rok a třičtvrtě starého hošíčka ;) @Majacz kurnik to si dáte do nosu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.2.13 07:21

@PusinkaMartinka To je krásný, tak snad mu brzy přibyde další sourozenec!!! byl by to ideální věkový rozestup, podle mě teda ;)
@Majacz To je ten krásnej zámek!!! Mcely, kdy tam jdete? musíš poreferovat, co jste si dali a jak se milému překvápko líbilo!!! :)
hezký den, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 12:31

@snazilka86 jo jo podle me by to byl taky dobry vekovy odstup, tak uvidime jestly se to povede, jak uz jsem psala budem se snazit az od prazdnim po svatbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny