Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

7.10.12 14:35

snažilky 2013

Ahojky holky… tuto skupinku jsem založila, protože příští rok se chceme s přítelem snažit o další mimčo. Sice až od června až proběhne svatba, ale nevadí ničemu, které plánujete třeba už od ledna snažilkování… můžeme si zdělovat pocivty dojmy a podporovat se :-D Jinak já jsem Martina mám už rok a půl starého Vojtíška a je mě 23let :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24
17.11.12 10:38

Ahojky, také se přidávám na snažení od příštího roku :-) Máme už doma 9 letou slečnu, tak by to chtělo už konečně sourozence :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka
17.11.12 13:18

Ahoj, také se přidávám do party :kytka:

Je mi 27 let, mám malinká vajíčka, takřka bez ovu. Začínáme už v prosinci a s manželem věříme, že s pomocí mého báječného gynekologa se nám v roce 2013 zadaří :srdce:

Držím palce všem! :hug:

• Citovat
  • Upravit
20.11.12 20:19

Tak ahojjj holky… vítám Vás tu… a jinak pracujete? Studujete? Nebo na mateřské? Já tedy sem ted na rodičovské dovolenné, ale pracovala sem jako sestra na kožním :-D a jsem z Pardubic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.11.12 13:48

Ahoj holky, mám 9letou dceru Barču, takže momentálně stále pracuji :-) jinak je mi 34, nicméně jsem bláznivej puberťák pořád :-) A taky jsme trošku popustili uzdu fantazie a ode dneška to zkoušíme :-D tak uvidíme…Manžel hraje drsnýho, že to vyjde hned na poprvé, no nevím nevím :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.12 13:20

Ahoj Kirro.. tak uvidíš… my jsme to taky jen jako, že to začnem zkoušet a hned na poprvní se zadařilo… tak třeba se taky zadaří.. určo budu držet plaečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
25.11.12 21:51

Ahoj, taky bych se ráda přidala, pokud nevadí :-D Jsem tu trochu nováček.. O mimčo bysme se chtěli snažit od léta příštího roku, takže ještě celkem čas, ale určitě to uteče jak voda :-D
Jinak něco o mně, je mi 24 let, jsem rok vdaná a zatím bezdětná :) Bydlíme v HK, ale asi se budeme příští rok stěhovat, no uvidííme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.12 10:10

Ahoj tak to si skoro sousedka já sem z Pce :-D a dokonce jsme i stejně staré.. a dokonce i to snažení je stejnéé taky chceme až od léta příštího roku :-D Vdaná zatím nejsem ale příští rok v červnu máme termín svatby a jinak jednoho hošíčka už mám doma 18 měsíčního :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
28.11.12 12:11

Ahoj holky, tak jak jsem říkala, na poprvé to nevyšlo :-) ale u nás jsme na pohodu, hlavně bez stresu. Pořád říkám, že když to výjde kolem prázdnin příštího roku tak to bude super. A co vy? Jak jste na tom? Berete nějaký vitamíny? Nebo tomu všemu necháváte volný průběh jako my? Tak je pravda, že je mi už 34, ale pořád si říkám času dost, manžel je o 12 let mladší :-) tak snad bude vše na pohodu…přeji prima den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 10:21

No já zatím nic neberu, ale od příštího roku začnu brát kyselinu listovou… to je dobré brát před plánovaným těhu. jinak to necháme na přírodě… i naše první mimi jsme tak řešlili a přišlo dřív než sme se nadály :-D Teda Kirro o 12 let mladšího? To je tedy dobrý hlavně že vám to klape… já mám zase o 5 let staršího přítele :-D V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

No já zatím nic neberu, ale od příštího roku začnu brát kyselinu listovou… to je dobré brát před plánovaným těhu. jinak to necháme na přírodě… i naše první mimi jsme tak řešlili a přišlo dřív než sme se nadály :-D Teda Kirro o 12 let mladšího? To je tedy dobrý hlavně že vám to klape… já mám zase o 5 let staršího přítele :-D V

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 10:25

kuk

No a co se týká naší svatby máme termín 29.6.2013 už sem si zkoušela jedny svatební šaty.. ale jelikož jsou s krátkýma rukavičkama a korzetové viz foto, tak já po porodu mám rozpraskané i ruce krom teda mého břicha stehen boků které jsou taky rozpraskané… takže to vipadá, že ty brát nebudu hlavně si v nich připadám divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.11.12 10:27
@PusinkaMartinka píše:
No a co se týká naší svatby máme termín 29.6.2013 už sem si zkoušela jedny svatební šaty.. ale jelikož jsou s krátkýma rukavičkama a korzetové viz foto, tak já po porodu mám rozpraskané i ruce krom teda mého břicha stehen boků které jsou taky rozpraskané… takže to vipadá, že ty brát nebudu hlavně si v nich připadám divně…

Šaty jsou moc krásné a co takhle bolerko? To by zakrylo i ruce a vypadá moc krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.11.12 10:29
@PusinkaMartinka píše:
No já zatím nic neberu, ale od příštího roku začnu brát kyselinu listovou… to je dobré brát před plánovaným těhu. jinak to necháme na přírodě… i naše první mimi jsme tak řešlili a přišlo dřív než sme se nadály :-D Teda Kirro o 12 let mladšího? To je tedy dobrý hlavně že vám to klape… já mám zase o 5 let staršího přítele :-D V

Jj nad kyselinou listovou jsem taky uvažovala, ale nechávám tomu zatím prostor až do příštího roku a uvidíme co a jak :-)
Jj je mladší :-) ale super nám to klape, takže pohoda, ono to o tom věku zas až tak není. Mají se s mojí dcerou hodně rádi, což bylo také důležité. Tak paráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny