Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
9.1.13 19:02
@PusinkaMartinka píše:
No a holky co svatbu plánujete některá??? Nebo už ste vdané?

my plánujeme ale až budu rozvedená :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, s přítelem se totiž známe léta a teď i po té zkušenosti z prosince kdy jsem přišli o naše miminko, tak nás zblížilo a chce mi být na blízku stůj co stůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
9.1.13 20:45

Já se vdávala ted v červnu…moc si svatbu užíj te…bylo to supeeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.1.13 20:55

Holky je možné abych to dostala 12dní po revizi 8o 8o 8o 8o, dnews jsem začala znovu krvácet, klid jsem měla od minulého čtvrtku, co jsem naposledy špinila a trošku krvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
9.1.13 20:58

Magdi tak to netuším…zkus kuknout do diskuze o tom…ale je podle mě to možné je a ještě je tělo z toho doblbé…abych pravdu řekla, mě by nepřekvapilo už nic…příjde mi, že ty naše těla si dělají, co chtějí..v příštím životě chci být chlap :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
9.1.13 21:03

@omma no uvidím. a to příští život je dobrý :palec: :palec:
v nemocnici mi řekli za 4-5 týdnu bych to měla dostat, tak proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.13 09:04

Noo tak to ti taky neporadím… Ale myslím si, že by to mohla být ms, když ti to říkali ve špitále.. a nebo si tam brnkni jestly je to ok.. jestly to tak má být. No Magdi, tak se co nejdřív rozved a lavně at ten rozvod dopadne co nejlépe to pude… Jé ty ses vdávala v červnu ommo??? My máme termín letos na červen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
10.1.13 13:09

Jj 16…od 8 až do 13 jenom pršelo až jsem z toho měla hrůzu, ale pak ejhle a od čt pěkné počasi a v sobotu přímo nádhernééé ;) je to super, vdávala bych se znovu…hlavně si to pořádně užij..ten den uteče tak rychle, že ani nebudeš vědět jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
10.1.13 14:33

@PusinkaMartinka tak mi svatbu ještě neplánujeme, teď je pro nás prvořadé miminko, i kvůli tomu, že jsme o to první přišli. Ale v budoucnu určitě ;)

@magda82 Magdi, je to možný, že je to menstruace- já jsem měla vyvolávaný porod ve 22tt, po revizi jsem krvácela slabě asi jenom 4 dny- no a za 14 dní se mi dostavila už běžná menstruace.
Ale určitě si můžeš k MUDr. zavolat- za to nic nedáš. Už jenom pro tvůj lepší pocit.
Jinak holky mám dotaz- listovka je samozřejmost, ale co si myslítě o nějaký dalších vitamínech při snažení? Jsou tu nějaké diskuze, ale tam je to taky co člověk to jinej názor :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
14777
10.1.13 15:18

@Stp1990 jenže dnes už nic, jen včera slabé krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
10.1.13 17:18

@magda82 Tako to nevím, zkus toho doktora

• Citovat
  • Upravit
14777
10.1.13 20:41
@Stp1990 píše:
@magda82 Tako to nevím, zkus toho doktora

zítra jdu na kontrolu, tak uvidím. ale teď momentálně taky nic, asi nějaký výkiv :think: :think: :think: :think: snad nenaskočila ovulka 8o 8o 8o 8o to jsem byla byla přibližně 12 dní po revizi. pár kamarádkám se to totiž stalo a tak i otěhotněly, tak uvidím co to bylo u mě, jestli to dostanu koncem ledna nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
11.1.13 14:41

@magda82 tak držím palec a´t je hlavně vše ok :)

• Citovat
  • Upravit
14777
11.1.13 15:26
@Stp1990 píše:
@magda82 tak držím palec a´t je hlavně vše ok :)

tak jsem v pořádku. uvidím zda to dostanu na konci měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.13 10:56

Teda holky ach ju… takové trápení jsem ráda, že sem si tím nemusela projít… A budu doufat, že se mě to vyhne i tentokrát… Na tyhle potraty a porody skoro mrtvých miminek si vyžrala moje máma a to opravdu ošklivě… Byla mnohokrát těhotná a potratila vždy ve vyšších stádiiích těhu. A asi dvakrát porodila dítě, které plakalo a pár hodin po porodě umřelo… Neumím a ani nechci si to představovat musí to být hrozné… Každopádně vám moc držím pěsti at už se to neopakuje… Mno jinak já nevím vitamíny nějaký brát před těhu krom listovky??? Mno tak asi se může nějaký ten mamvit nebo něco takového, aby ženská byla v pořádku a aby i pak ten plod prozpíval… Já nevím já před prvním těhu začla brát listovku a v prvním trimestru sem brala mamavit no a pak už jen listovku a železo… Měla sem hrozný nedostatek železa i po porodu… holky už žádné nebraly a já ho brala ještě 3 měsíce po porodu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.13 11:00

Tak ommo ještě, že vám to tak pěkně vyšlo :-D doufám, že nám to taky vyjde termín máme 29.6.2013 v 13hod :-D Už se moc těším… ale teda co se týká příprav vůbec nevím co třebas na auto jakou kytku pro sebe ale tak bavím se tím docela… mno a pak po svadbě hurá se pustit do druhého :-D Ted chchi ještě něco zhodit protože z prvního těhu se mě drží 3 kg pořád nahoře tak abych pak nebyla jak tank… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny