Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stp1990
17.1.13 14:53

No tak za mě taky Stella (strašně se mi líbí význam hvězda), nebo Ema, možná Viktorie. A chlapeček Sebastian, Tobin nebo Oliver. Všechno by pěkně šlo i k příjmení, které není české v tom pravém slova smyslu s háčkem, nebo čárkou :D Jinak Kristian je moc krásné jméno :palec:

• Citovat
  • Upravit
650
17.1.13 14:53

Mě se moc českých jmen pro kluky nelíbí nemužu si vybrat chtěla bych nějaké neobvyklé a myslim si že Kristián je tak trochu neobvyklé moc lidí neznám s tímto jménem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
17.1.13 14:56

@bonbonek3 ..to jsou hezké jména…kamarádka má Kristiánka a není to špatné..je to o zvyku…mě se zas jednu chvíli hrozně líbila Amálka…ted u nás vede Tobiášek a Lilianka…ale nevím jestli to jméno na holku projde u manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
17.1.13 14:58

Jenže jak argumetovat aby přítel na jména přistoupil včéra mi povídal že by chtěl otu boženu nebo naďu :-D tak doufám že si ze mě dělal jen srandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
17.1.13 15:12

Chtěla bych se vás ještě zeptat jak je to s mateřskou (peníze) někdo říká že když nebudu mít odpracováno určité roky nedostanu nic nebo minimum tak by mě zajímalo jestli nevíte kolik je to minimum? já jsem po střední škole pokračovala na vysoký ale tu jsem nedodělala a tak jsem pak 8 měsíců pracovala jedné firmě jako dělník na lince pak snižovaly stav takže jsem dostala výpověď a od té doby jsem nemohla teda nemůžu sehnat práci několik brigád jsem měla ale ty se asi do toho nepočítají nebo ano? když nebudu počítat brigády tak jsem bez práce už 2 roky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
17.1.13 15:12

@bonbonek3 :lol: :lol: ti chlapi jsou všichni stejní…no u nás si asi manžel vybere na kluka a já na holčičku..teda doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
17.1.13 15:17

@bonbonek3 ..kočko..tak to ti neporadím…zkus založit diskuzi na toto téma..určitě je víc holčin jako ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
17.1.13 15:36

@bonbonek3 no tak s tou mateřskou je to myslím tak, že když nemáš odpracováno asi + - 270 dní (nevím přesně) do 2 let před nástupem mateřské (což jak jsem pochopila je přesně tvůj případ) a jsi na úp tak nemáš na mateřskou nárok (ta je od nástupu na mateřskou před porodem do asi 4 měsíců věku dítěte, ale to taky nevím 100%). Takže žádné peníze nedostáváš. A potom je normálně rodičák a tam je to tak, že když nemáš nárok na rodičák, tak se vypočítává přes otce dítěte, nebo tak nějak, ale to taky nevím přesně. Asi jsem ti moc neporadila co :D zkus zapátrat v diskuzích, určitě něco bude a nebo je možná nejjednodušší a nejrychlejší se zaptat na úp :)

• Citovat
  • Upravit
56
17.1.13 19:05

Ahoj děvčata…no teď to byl druhej měsíc…v úterý mám mít ms…tak uvidím :) Díky za přivítání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.1.13 19:07

A k těm jmenam…mně se líbí Teodor a Oliver…a na holčičku Laura nebo Emily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
17.1.13 19:16

@Mishannka jména supeeeer :palec:

• Citovat
  • Upravit
4685
17.1.13 19:24

Všechny máme originální jména, jak sleduju..ale nejoriginálnější má přítel od bondonka :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
17.1.13 19:24

@Stp1990 ..a Tobin je v kalendáři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
17.1.13 19:26

@Mishannka …tak to přeji hodně štěstí, ať to mrška už nedojde…já bych měla mít teď někdy ovulaci tak dneska asi u nás začne tulící maraton :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
17.1.13 19:53

Ten tulící maraton je nejlepší :hug: :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů