Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1785
22.1.13 21:54

@PusinkaMartinka dííííkk… já jsem mimochodem taky Martina :-) těší mě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.1.13 14:39

Ahoj holky :mavam: :mavam: tak ms porad nikde, ale delala jsem si test a nic…asi nejake zpozdeni od nervu ci co :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
23.1.13 14:43

@Mishannka uvidíš, dokud MS nedošla tak pořád můžeš doufat, některým holkám se pozitiv.test ukazuje třeba až týden-čtrnáct dní po vynechání!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
23.1.13 17:51

@Mishannka tak držím palce, aby už nepřišla :palec: A z testu si nic nedělej. Mám o dost mladší ségru a když jí mamka čekala, udělala si 4 testy a negativní, tak šla k doktorce a ejhle už byla 6tt :mrgreen:

Jinak holky, neviděla jste některá dokument Čtyři v tom? Dávají na čt2 tuším, zatím 2 díly. Je to docela síla :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4685
23.1.13 17:54

@Stp1990 neviděla…ale včéra se o tom bavili holky v práci a říkali, že je to mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
23.1.13 18:03

@Stp1990 já se na to chtěla podívat dnes na NETU, ale nějak mě to neuchvátilo, tak jsem to zase vypla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
23.1.13 18:56

@magda82 ..a co ty???jsi tu dlouho nebyla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.1.13 19:07
@omma píše:
@magda82 ..a co ty???jsi tu dlouho nebyla? :nevim:

já se po zdrav. stránce cítím dobře, po kontrole po 14 dnech jsem v pořádku, to mám radost, taky nám povolila pomalu se vrátit do intomního života :oops: :oops:, takže asex jsme měla už párkrát a s opatrností a bylo to bylo fajn.jen mám teď slabý zánět moč. cest, takže teď jsme bez sexu, aspoň si odpočinu a načerpám síly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jen čekám v pátek na první termín porevizní MS, když nedorazí mám počkat do příští pátku a když nedorazí, tak mám dorazit k dr. jenže mě mrzí, že mě nemůže dát vyvolávačku, mám na ni alergii :cert: :cert: :cert: :cert:, takže jsem hodně zvědavá jak to případně bude řešit :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
23.1.13 19:28

@magda82 to je super…jen tak dál, aby se vše jen lepšilo a mohli se začít snažit o mimiško :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
24.1.13 07:54

Holky tak jsem si dnes ráno měřila BT.. a je přes 37, C – takže to OVU musela proběhnout, že jo? Když před tím jsem měřila a byla teplota jen kolem 36,5…

Poslední meření bylo 14 DC a to byla teplota 36,5 C, tak už jsem na měření neměla nějak čas a říkala jsem si že musí přijít každým dnem, tak nejbližší sexík byl 14 a 15 DC… co myslíte???

BT jsem měřila pravidelně před více než 1 rokem… pak jsem se na to vyprdla a tento cyklus jsem to chtěla jen vyzkoušet, jestli mám vůbec ovlaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
24.1.13 15:03

@Majacz jj říká se, že když je teplota kolem 37 že ovu prošla…já mám od neděle 37,3..takže jsem ovu musela mít někdy kolem 17,18,19 ledna…ale měřím si to jen někdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
24.1.13 17:24

@omma no ráno zkusím zase změřit.. a pak jedu do MB, tak si případně, kdyby se teplota držela nahoře, pořídím těhu test. A zkusím z hecu testnout. To bude snad poprvé co bych to vydržela takhle dlouho :) ale od minule a předminule a před před minule atd… jsem se už poučila… testovat min.den před MS a ne 9DPO a 10DPO atd.. to je akorát plno stresu… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
24.1.13 20:19

@Majacz ty si blázínek…ty testuješ každý měsíc??? Já minulý měsíc testovala každý den a doted nevím proč, když tam nebyl ani duch..asi naděje umírá vážně poslední..já min měsíc měla teplotu i 37,6..ale v den MS spadla…ale říkám, měřím si to jen někdy…A kdy máš dostat MS? nebo spíš kolikátý si cca DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
24.1.13 20:39

@omma prosíím tě, nevím kolik jsem DPO, ale do 14DC jsem měla nízké teploty, pak nebyl čas měřit a dnes ráno jsem jsem testla abych věděla kde se mi drží teplota a bylo to nad 37 C takže jen usuzuju že ovulace musela proběhnout… 15 - 16 DC? dnes jsem 24 DC ( takže cca 8-9 DPO plus minus ) a pozítří to má přijít MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
24.1.13 20:57

Jinak to mám všechno v grafíčkách v podpisech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny