Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4685
16.1.13 18:30

@bonbonek3 ..a proč až duben, květen? jestli to není tajné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.1.13 19:31

Není to tajné chceme aby se nám narodilo tak nějak květen červen aby bylo hezky :-) hned na procházky atd.. a přítel ani dřív nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
16.1.13 19:54

@bonbonek3 …jj to jsem si taky říkala, že bych chtěla na jaro..ale nejhorší je, že si naplánovat můžeme, jak chcem, ale pokud se budeme snažit třeba půl rok, tak se narodí zas třeba na podzim…člověk si hold asi nevybere :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
16.1.13 20:01

@omma

jio jio to si nevybere :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
16.1.13 20:18

@bonbonek3 ahoj:) no tak to je dobře, že je nás tu čím dál víc. Panejo, závidím ti konec dubna- začátek června :D my až o prázdninách a někdy mi přijde, že se toho nedočkám, takže chápu, jak ti to přijde dlouhé čekání :D tak držím pěsti :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16.1.13 21:17

Tedaaaa my se taky znčnem snažit až na konci června začátkem srpna… mno pokud chceš mít mimo na jaře tak by ses taky měla snažit až tak kolem toho června já mám synka jednoho a ten je květnový a to jsme se snažili nesnažili v srpnu :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pmi
16.1.13 22:47

Ahoj holky :) Mohla bych se k vám přidat? Je mi 26 a snazime se o prvni mimi :)V kvetnu jsem otehotnela, ale nakonec to nedopadlo…anembryola, tak jsem byla na zakroku.. :/ Ale doktoři říkali, že jsem zdravá, tak doufám…že to brzy přijde :O

• Citovat
  • Upravit
56
16.1.13 22:58

To jsem ja to Pmi :D jsem tu dlouho nebyla, tak jsem se zapomněla přihlásit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
17.1.13 07:57

Ahojky…vítej :mavam: :mavam: jak dlouho se snažíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.13 09:10

Ahojjjjjjj jen se holky přidejteeee ;) teda vy se tu skoro všechny snažíte o první… začínám mít komplex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
17.1.13 14:14

@Mishannka : ahoj :mavam: tak zase o jednu snažilku víc- super :palec: držím palce ať se brzy zadaří a vše je ok

• Citovat
  • Upravit
650
17.1.13 14:43

Asi je to brzo ne asi ale určitě ale já se nemužu ubránit tomu myslet jaké jméno bych mimču vybrala jste na tom někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
17.1.13 14:44

@bonbonek3 ..kočko, jestli tě můžu uklidnit, tak my jsme s manželem vybírali jména už před svatbou a to jsme ještě mimčo ani neplánovali :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
17.1.13 14:45

@bonbonek3 :D nejsi sama neboj ;) my už také vymýšlíme- teda spíš já mám vybráno a nenápadně sonduju u přítele, jestli by prošlo:D A jaká jména se ti líbí?

• Citovat
  • Upravit
650
17.1.13 14:49

Já bych chtěla Stellu a Kristian :-) ale nevím zda-li to projde :-D teda Stella by prý ještě šla chtěla jsem Amélii ale prej jsem cvok :-( a jaká se líbí vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny