Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stp1990
21.1.13 14:24

Ahoooj @Majacz myslím, že určitě se můžeš přidat a nikdo nebude proti :)

• Citovat
  • Upravit
4685
21.1.13 15:56

@Majacz .holky budou jistě souhlasit semnou, když napíšu, že tě rády vezmeme…ale jsme tu takové kecky, že nám o sobě musíš říct víc…kolik ti je atd? :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.1.13 17:29

Jé to jste hodné…

Je mi 22, bydlíme už měsíc v novém domečku s přítelem. O miminko se snažíme přes 2 roky, ale s přestávkami… ted jsme se do toho obuli od září 2012, víc se zaměřuju na to co mám jíst a co by měl dělat přítel :-) hrozně se o to zajímá aby měl „nejlepší“ sperma :jazyk:… já si BT měřila hned nějak ze záčátku před těmi 2 lety a vždy mi OVU vycházela kolem 14-16 dne… cyklus mám pravidelný 26-27dní.

Sexík se snažíme soustředit na OVU ale málo kdy se doma sejdeme. Tento měsíc nám to teda klaplo… ale začínám trochu už mít strach že jeden z nás nebude v poho.

No snažím se na to nemyslet a přítel řekl že když to do léta nevyjde, půjde na spermiogram, sám od sebe… já jsem dle normálních gyn. vyšetřeních v pořádku, ale nikdy mi nedělali nic navíc… tak uvidíme…

Jinak jsem vystudovala zdrávku, 2 roky jsem pracovala v oboru a teď pracuju od září jako vychovatelka pubertáků v Praze na intru. A dodělávám si pedagogický minimum :-) v červnu bych měla končit.

Jinak jsem taky hrozná kecka a ráda si oddychnu nebo vyklopim i to co nevim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
21.1.13 17:34

@Majacz ..tak to si budeme rozumět :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.1.13 18:11

@omma si píííš…

a co vy??? at vás taky poznám, nebo mám listovat??? :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
21.1.13 18:13

@Majacz ..já letos 25,můj chlap 30…jsme spolu 5 let a v létě jsme měli svatbu…bydlíme v domečku a snažíme se od listopadu 2012 :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
21.1.13 18:31

Honzovi bude 33 :mrgreen:

a jinak bydlime v Mlade Boleslavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
21.1.13 19:06

@Majacz taky si myslím, že si budeme rozumět ;) všechny jsme tu ukecaný až až :D No jinak jak ses ptala já 22, přítel 21, bydlíme spolu, o jedno miminko jsme bohužel přišli ve 21. tt kvůli vv :( A teď se chceme začít snažit od léta. Mám te´d práci, ale moc mě nebaví, studovala jsem radiolog. asistenta, ale kvůli těhu a všemu okolo jsem přerušila. ale musím to zaťukat- teď se rýsuje něco lepšího a i by jim vyhovovalo, že bych byla jen na chvíli kvůli plánovanému těhu- jako takovej záskok :D Jinak v červnu budu dělat znovu přijímačky na vš- chci dálkově sestru- tak uvidíme :) Tak hodně štěstí ve snažení :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1785
21.1.13 20:43

@Stp1990 takze dalsi od fochu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.1.13 07:35

Dobré ránko…

tak já jsem měla včera večer nečekanou návštěvu, nejlepší kamarádka má skoro 8mi letou dceru Nicolu. Loni se rozvedla a od Ledna má u sebe nastěhovaného nového přítele, kterého nikdo nemá rád, ani Nicolka. Kamarádka je taky zdrav. sestra tak musela jet na noční a do teď se jí dařilo dítě někomu nechat přes noc, protože za žádnou cenu nechce být s tím idiotem přes noc. A tak ke mě přišly na návštěvu a Nicolka mi skočila kolem krku, že by hrozně chtěla u nás spát, že nechce být s ním. Já jí dřív hlídala 80% z týdne, do Ledna… teď jí vídám sotva 2× přes týden max.1h…

Takže u mě spinkala, měly jsme pěnovou válku, vytopili jsme celou koupelnu a kus chodby, viděla jsem pohádku Alenku v říši divů, pak jsme i četly no a nakonec jsem šla v 21h s ní spinkat. Před hodinou jsem s ní vstávala a před chvílí jí kamarádka u mě vyzvedla…

Krásně vydařený večer!!! ach jo, už se těším až takhle budu dovádět s mýma dětma!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.1.13 07:35

:! :! :! jinak 4 dny do příchodu MS :P žádný příznaky těhu ani PS nemám.. tak se uvidíí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.1.13 11:11

@Majacz Tož tě také vítám :D Ikdyž sama jsem tu nováček :D
A jak tak čtu ten váš věk děvčata…tak jsem tu asi nejstarší :O Bude mi 27, přítelovi (Aleš) 34…táhneme šestej rok :) Ms už se asi blíží…mám to dostat zítra, ale nemusela by mrcha jedna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.1.13 11:17

@Mishannka na věku přece vůůůbec neseejde :-) tak to držím palce, ani tě to netáhne testovat před MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.1.13 11:33

@Majacz Já vím, že neeee :palec: :palec: No, ani ne…já si radši počkám…ale kdyby mi ho někdo donesl…tak bych si ho hned udělala :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
22.1.13 11:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny