Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40220
2.9.26 08:22
@Amalthea píše: Více

Taky mi připadá, jako by to byla ona, ale AI tvrdí, že tam teď nehraje, prý ji od mimča hrálo víc dětí:

Anežka a Michaela Vavrochovy: Dvojčata, která se v roli střídala jako miminko a batole. Anička Spáčilová: Hrála Mirinku v období, kdy začínala chodit a mluvit. Diváci si ji pamatují z vtipných scén, kdy rodiče tvrdili, jak je šikovná, ale ona před kamerou převážně mlčela. Adélka Krauseová: Roli převzala v roce 2015, kdy s ní postava Mirinky v podstatě hlavní dějovou linku v seriálu uzavřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61197
2.9.26 09:59
@vokishka píše: Více

Tak ta poslední to je ta nová postava, ta bude mít linku určitě.
První nevím kdo byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61197
2.9.26 10:03
@Žirafa 69 píše: Více

No protože to je pravděpodobně jiná role, není tam jako mirinka. Prostě takovej komparz do třídy, která tam teď bude víc. Kdyby to mela bejt miri, tak by se tam musela vrátit její rodina. :nevim: jakože do ty ulice, do školy tam nechodila, když se odstěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
2.9.26 10:23

@Žirafa 69 ja si pamatuju že prave ty vtipné scény kdy jen mlčela hrála tahle Adéla Krauseova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21789
2.9.26 11:00
@Punksnotdeath
@Punksnotdeath píše: Více

Jo, to už nebylo batole. To byla ta poslední Mirinka, která chodila do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40220
2.9.26 12:56
@a12 píše: Více

Vidíš, to mě nenapadlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3344
2.9.26 13:19
@Punksnotdeath píše: Více

Urcite je to ta poslední herečka, co hrála Mirinku, Krauseova…Simon je její opravdický bratr, jsou si strašně podobni….Mirinka lepek Hejlova uz ted bude hrát někoho jiného, spolužačku Laury a Valerie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
2.9.26 15:01

Teda Vandu jsem měla vždy ráda a fandila jí, ale jak se chovala v tom včerejším díle 🙈
Dovedete si tu situaci představit, že byste se chovali jako takový pubertální žárlivky? Prý „nesahejte mi na to prkénko!“
Normálně jsem se styděla za ní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5574
2.9.26 20:08

Ten nový spolužák Ivan (jeho představitel) mi přijde jakoby by byl skutečný brácha toho, co hrál toho borce, co si fotil Žofku na tom WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61197
3.9.26 08:17
@mamina2017 píše: Více

Tak toho si vůbec nevybavim :mrgreen: jen kudrnace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.26 11:31
@Pripalenapanev píše: Více

Tak já si spíš říkala, že nebylo trapně té Luďkově milence… Mě by bylo hanba vůbec u něj doma být, ještě se tam roztahovat a vařit :roll: Chápu, že s Vandou nejsou ve vztahu, ale pořád je to matka jeho dítěte a žijí tam spolu jako rodina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61197
3.9.26 15:35
@Barevné klubíčko píše: Více

No mně to teda taky přišlo divný, ikdyz ve vztahu nejsou (ta ženská jeho oficiální přítelkyně taky není) tak by mě to bejt vandou asi tak dost zaskočilo a nadšená bych teda nebyla. Úplně nevím, co měla dělat? Vyklidit jim byt, kde žije i ona? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.26 18:09
@a12 píše: Více

Přesně tak. Za mě to byl trapas Luďka a té jeho Středy :mrgreen: že se tam tak trapně roztahovali. Měli prostě odejít k ní domů. Vanda jaksi nemá, kam jinam jít, ona je tam doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
4.9.26 09:41
@Barevné klubíčko píše: Více

Ona má pravděpodobně doma manžela, tak to moc nešlo jít k ní domů :) Jestli jsem tedy dobře poslouchala, myslím, že tam říkala, že nějaká kámoška jí dělá alibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61197
4.9.26 13:28
@rezulka píše: Více

No pochopila jsem, ze ten manžel je taky pryč, a kdyby neco ta kámoška ji to pokryje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí