Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61191
24.8.26 14:11
@Dixies píše: Více

Ja taky ne a dost se divím, že Magda, jako učitelka a matikarka tak snad inteligentní ženská, do toho šla, opustila kvůli tomu práci, ještě toho svyho v podstatě přemlouvala, ať si vezme úvěr. :nevim: přitom to od začátku smrdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7822
25.8.26 16:56

Viděla jsem kluka, co hraje Sebastiána (Sebíka :roll: ) v reklamě na LIDL :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.26 18:11

Ty jo už nám to začalo co❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66263
26.8.26 06:29

Zajímalo by mě, kolik srazu probíhá uprostřed týdne. Ještě na vysoké, kde jsou lidi casto z větší dálky. To všichni zavřou ordinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61191
26.8.26 07:08
@vokishka píše: Více

Taky jsem si rikala, proc sraz uprostřed týdne
:mrgreen: (no protože by nám nemohli ukázat to ráno, to je nám jasný :mrgreen: )
Ale pak jdou asi na mol ráno do práce, Blanka teda nepila, ale občas tak vypadala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66263
26.8.26 19:11

To z té babiny dělají nesvéprávnou bytost schválně? To ve svém věku neví, co je to školní batoh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
26.8.26 20:23
@vokishka píše: Více

No a ta Kamila (?) to samé… prý vždyť to vypadá jak pytlík na tělocvik
No on to je pytel na TV :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61191
26.8.26 21:10
@Amalthea píše: Více

Vždyť to tam bylo napsany, kdyz to mela na to netu, ne? :nevim: nechápu, zas z toho delaj drama, přitom jako snad není tak hloupej, aby mu nevysvětlili, že učení se tam nevejde, a může si ho vzít na věci na telak (ikdyz tam jsou problém peníze) každopádně takhle malýmu dítěti bych ani bez dohody batoh nekoupila a se superhrdinama se da koupit taky. Ale nebylo by to takový drama no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8771
26.8.26 22:44
@a12 píše: Více

to jsem neviděla, jak u toho pracuju :lol: co to stálo, ten zázrak? Byla tam vidět cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3343
27.8.26 05:52
@Amalthea píše: Více

Ano, byla tam cena 399,–….za pytel na tv mi to přijde přehnaný, a za batoh to ta bláznivá babka snad ani nemohla považovat ne? Celkově jsou tam všichni úplně divní….

Sraz uprostřed týdne….

Adéla s tou kšiltovkou vypadala jak úplný dement - proč ji to nikdo neřekl? Ta mi tam teď vadí nejvíc….

Firma s hračkami - to jako Bára odjela, oni zamkli dveře a nikdo dal nic neřešil? Platby, zaměstnance, odvody, zakázky, nic??? :zed: vim, je to seriál….ale proc je to takhle pitomé? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61191
27.8.26 07:18
@Marcella01 píše: Více

No, to jsem tu psala taky, tam říkali, že Bára uz to nemohla dal platit, takže přestala platit městu nájem, ale komplet všechno tam měli dál a městu tu vůbec nevadilo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19488
27.8.26 07:28
@a12 píše: Více

Tak mě napadá, co je v tom Království tak drahého, že na to brala Linda úvěr? Prostor nekupuje, ale pronajímá od města, žádné drahé stroje ani vybavení tam není. Snad jen ta zavedená značka Království hraček. Bára zaměstnancům nemusela platit při ukončení odstupné? Když tenkrát Bára začínala, dostala ten prostor s tím, že to bude chráněná dílna. A najednou už nevadí, že nebude? To je myslím větší nedodržení smlouvy, než když si Kaštan udělal v prodejně příčku a prostor mu vzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61191
27.8.26 07:48
@Dixies píše: Více

No taky to moc nechápu.. Předtím se jirka s Kateřinou pretahoval o ten prostor po kulečníku (ani nevím, jak to dopadlo) a ted vlastně Bára tim, ze ukončila nájem, když to nemohla platit, uvolnila další prostor, sedí tam u toho aja, Lumír tam taky furt je, ne? A nikdo po tom nesahnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.8.26 12:30

Chudak ten Rosťa… :,( bylo toho na něj moc, rozchod s Vandou, ztráta práce… A drzel se dlouho :( proč vlastně nemuze v Království pracovat znovu kdyz ted hledaji zamestnance jak jsem pochopila? A ted uz to nebude chráněna dilna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61191
27.8.26 19:57
@Punksnotdeath píše: Více

Může, oni chtěj, on nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek