Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše: Více
Ja taky ne a dost se divím, že Magda, jako učitelka a matikarka tak snad inteligentní ženská, do toho šla, opustila kvůli tomu práci, ještě toho svyho v podstatě přemlouvala, ať si vezme úvěr.
přitom to od začátku smrdí ![]()
Viděla jsem kluka, co hraje Sebastiána (Sebíka
) v reklamě na LIDL ![]()
Zajímalo by mě, kolik srazu probíhá uprostřed týdne. Ještě na vysoké, kde jsou lidi casto z větší dálky. To všichni zavřou ordinace?
@vokishka píše: Více
Taky jsem si rikala, proc sraz uprostřed týdne
(no protože by nám nemohli ukázat to ráno, to je nám jasný
)
Ale pak jdou asi na mol ráno do práce, Blanka teda nepila, ale občas tak vypadala ![]()
To z té babiny dělají nesvéprávnou bytost schválně? To ve svém věku neví, co je to školní batoh?
@vokishka píše: Více
No a ta Kamila (?) to samé… prý vždyť to vypadá jak pytlík na tělocvik
No on to je pytel na TV ![]()
@Amalthea píše: Více
Vždyť to tam bylo napsany, kdyz to mela na to netu, ne?
nechápu, zas z toho delaj drama, přitom jako snad není tak hloupej, aby mu nevysvětlili, že učení se tam nevejde, a může si ho vzít na věci na telak (ikdyz tam jsou problém peníze) každopádně takhle malýmu dítěti bych ani bez dohody batoh nekoupila a se superhrdinama se da koupit taky. Ale nebylo by to takový drama no ![]()
@a12 píše: Více
to jsem neviděla, jak u toho pracuju
co to stálo, ten zázrak? Byla tam vidět cena?
@Amalthea píše: Více
Ano, byla tam cena 399,–….za pytel na tv mi to přijde přehnaný, a za batoh to ta bláznivá babka snad ani nemohla považovat ne? Celkově jsou tam všichni úplně divní….
Sraz uprostřed týdne….
Adéla s tou kšiltovkou vypadala jak úplný dement - proč ji to nikdo neřekl? Ta mi tam teď vadí nejvíc….
Firma s hračkami - to jako Bára odjela, oni zamkli dveře a nikdo dal nic neřešil? Platby, zaměstnance, odvody, zakázky, nic???
vim, je to seriál….ale proc je to takhle pitomé? ![]()
@Marcella01 píše: Více
No, to jsem tu psala taky, tam říkali, že Bára uz to nemohla dal platit, takže přestala platit městu nájem, ale komplet všechno tam měli dál a městu tu vůbec nevadilo? ![]()
@a12 píše: Více
Tak mě napadá, co je v tom Království tak drahého, že na to brala Linda úvěr? Prostor nekupuje, ale pronajímá od města, žádné drahé stroje ani vybavení tam není. Snad jen ta zavedená značka Království hraček. Bára zaměstnancům nemusela platit při ukončení odstupné? Když tenkrát Bára začínala, dostala ten prostor s tím, že to bude chráněná dílna. A najednou už nevadí, že nebude? To je myslím větší nedodržení smlouvy, než když si Kaštan udělal v prodejně příčku a prostor mu vzali.
@Dixies píše: Více
No taky to moc nechápu.. Předtím se jirka s Kateřinou pretahoval o ten prostor po kulečníku (ani nevím, jak to dopadlo) a ted vlastně Bára tim, ze ukončila nájem, když to nemohla platit, uvolnila další prostor, sedí tam u toho aja, Lumír tam taky furt je, ne? A nikdo po tom nesahnul ![]()
Chudak ten Rosťa…
bylo toho na něj moc, rozchod s Vandou, ztráta práce… A drzel se dlouho
proč vlastně nemuze v Království pracovat znovu kdyz ted hledaji zamestnance jak jsem pochopila? A ted uz to nebude chráněna dilna?