Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Punksnotdeath píše: Více
ta se musí zprotivit každému, vypadá a chová se jak Žofčina o pár let mladší pubertální sestra
@Amalthea píše: Více
Je to neskutečně protivná a otravná osoba….moc nechápu, kde bere takový sebevědomí
doktor půjde po Zofce ![]()
@Amalthea píše: Více
Tak to je přesný, mladší pubertální ségra ![]()
A co dnes předvede s těmi brýlemi, je fakt trapas.. ![]()
Čtvrteční díl bude patřit hlavně mládeži. Línou Adélu si podá Michal
@Punksnotdeath píše: Více
Ja myslim, že se ji to povedlo hned pri tom prvním setkání v coolne..
To zofka proti ni působí dospěle a na úrovni, co by takovej chlap delal s touhle trubkou ![]()
@boball píše: Více
Ja to dnes ráno zapnula a řekla jsem si, že už to asi přestanu sledovat. ![]()
@Klávesa289 píše: Více
To samé já včera, a to nejsem vcelku náročná, měla jsem to jako siestu u kávy, abych odpočinula, ale už se to nedá. ![]()
Ráno to opakují, večer nemám šanci to sledovat. Viděla jsem, jak se Evžen vrhl na paní zubařku a mládež v Coolně. No co, žehlila jsem i u horších pořadů. ![]()
@Klávesa289 píše: Více
Jako tohle téma u dvou, když to tak řeknu postarších lidí, který nemaj doma žádný děti, v podstatě tam jsou momentálně sami dva, mi přijde dost zvláštní.. Ano, chapala bych kdyby řešili nedostatek sexu z jiných důvodů yze třeba jeden má větší potřebu než druhej a štve ho to.. Ale aby resili, že nemaj kdy?
vždyť můžou naprosto kdykoliv
nechodí jim v noci do ložnice žádný dítě, přes den tam jsou taky sami, tak já fakt nevim ![]()
@a12 píše: Více
No, to je zase trapas, spí spolu v posteli každý den a nemají čas si vrznout. A ten robertek stříbrnej tomu dal korunu ![]()
Mně bylo hned jasný, že to je masážní přístroj.
Tedy na zpevnění a lifting pokožky. Snad je to tento.
@a12 píše: Více
Mně to u nich přijde jak průchoďák.
Ale večer na to snad mají klídek. Možná jen měl Evžen prostě chuť. Už je to přece pán v letech, děda, musí využít každou příležitost. ![]()