Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Viděl někdo úterní díl? Není ve třídě s koldou a spol. „mirinka“?
a jak se vám líbí novej lexik? 😬
@a12 píše: Více
Jojo, hned mě taky napadlo, že to bude „Mirinka“ Ta podoba se „Šímou“ 😁
Mám to jako kulisu a nesledovala jsem to v kuse celé, Lexika jsem bohužel propásla…
@lucccie píše: Více
No byl tam v podstatě chvilku po tom, podoba tam trochu je s minulým
taky takovej zvláštní účes
každopádně herecky mi to zatím přišlo to samý ![]()
Tak nevím, jestli ho fakt vyměnili, kvůli lidem na sockach, nebo jestli on chtěl skondit, rodiče ![]()
Každopádně tenhle když měl hrát takovyho toho drzího spratka, tak mu to taky moc nešlo
tak uvidíme, no, si zas zvykneme, ze ji jinej ![]()
Ale říkala jsem si, že po tolika letech to i ty herce musí mrzet, že si na toho kluka tak museli dost zvyknout.
Nekde jsem četla ze ten doktor ma mit 35 let. A spoluzak Denise? Myslela jsem že Denis bude mit třeba kolem 25
ale jinak se mi ten novy doktor nějak nelíbí, má divný oči a celkove to chování mi přijde takovy no nevím ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Taky jsem teda myslela, ze ma bejt denis mladší.. Jako starší než Kristýna určitě.. Ty je kolik? 20 něco malo přes? Ze by byl starší o víc jak 10 let než ona? To by se tam řešilo víc, ne? ![]()
V úterý létají v Luďkově kuchyni facky. On sám to odnese nejhůř
https://www.kinotip2.cz/…1-17852.html
Koho jste mysleli, že je Miri. Ta v první lavici nebo poslední.
@vokishka píše: Více
Ani v jedny, ne?
ja si teď tu scénu nevybavim, možná seděla za tou novou holkou. Někde kolem ní byla v zaberu
@vokishka píše: Více
Předposlední, před tou novou a za holkama Val a laurou.
@Amalthea píše: Více
Jo, to by mohla. Přiznám se, že ji jsem si vubec nevšimla. Zaujala mě ta v první lavici, ta mluvila, a ta v poslední, bude mít zřejmě větší linku.