Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ted jsem videla video, jak v Ulici ve 30 stupních natáčí listopad. Chudák Žofka v bundě. ![]()
Kdopak to bude
Z dalších věcí můžeme zmínit ještě příslib kreativní producentky, že se do Ulice chystá nový mladý muž, kolem něhož se prý rozjede velký romantický příběh. Divačky by měly být potěšené. Faktem je, že po zklamání z Adama Kokeše to potřebujeme jako sůl.
Chápu dobře, že tenhle statek kde zavile vyli vlci, má být ten statek, kde bydlela Marie a přepsala ho na Blanku? Jestli jo, tak je teda Evžen kouzelník ![]()
@Mirčulka píše: Více
Ano, ano, statek kde žila Marie s manželem, měli Blanku, ta pak teda žila s Ludim a dětmi v Jihlavě, odsud utekla do Prahy, když si Luděk našel milenku…tam žila v pronajatém bytě v dome svého strejdy (ten se svoji ségrou přece vůbec nemluvil, pak kvůli nemoci spolu zas začali mluvit)…tak tohle je ten statek po rekonstrukci
kdy Evžen pracoval v praci, staral se o barák Adrianě a do toho ještě rekonstrukce někde u Jihlavy ![]()
@Marcella01 teda tomu říkám shrnutí
Já si vybavuju, že ten původní „statek“ bylo takový stavení ve vesnický zástavbě, a Evžen z toho udělal takový resort
Není možný, že tam kdysi Pešek romanticky přespal ještě s Miriam?
@malákráličice píše: Více
Je to řehole. Účastníci zájezdu snad asi v březnu na ITALSKÉ pláži předstírali letní vedro v Chorvatsku. Voda měla asi 15 stupňů.
To jsem teda na noveho Alexe zvědavá.
https://www.kinotip2.cz/…1-17607.html?…
@Žirafa 69 píše: VíceČetla jsem, že má v Ulici být nová romantická linka. Kdyby se zapletl s Žofkou, to by pro ni byl docela rozdíl, když věkový rozdíl mezi novým doktorem, v seriálu má mít 34 let (Radúz Mácha) a Michalem je 20 let.
@Dixies píše: Více
To doufam, ze ne.. Ale videla jsem Michala na fotce s nakou novou holkou
Já se asi moc netěším, nemám ráda příliš mnoho nových postav ![]()
@Taktinevím píše: Více
Taky tak, většinou to tam nějak nesmyslně rozvrtaj.. Kolikrát mi tam nesedí a těžko se mi zvyká
ale maj tam bejt naky dva nový mladosi, tak snad zas ta školní linka trochu o něčem bude.. A taky zpátky ten matikar
kolik už mu je, ty jo? Herec do 80ti mít daleko nebude, tak jeho role asi taky.
@a12 píše: Více
bude mít 78, trefila jsi to. Nevím, proč ho tam vrací. A vrací se i ta neslaná nemastná němčinářka.