Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždycky když vidim tyhle dva tak vim ze budou mit nějaké chytré poznámky 🤣
@Barevné klubíčko píše: Více
Ja sem myslela, že Adriana třeba řekne, že by měla o tátu strach, že aby se něco nestalo atd… A ona první, aby ji neviděla Klarinka
jako snad Evžen není úplný blbec ![]()
Ženy kdyz se řeší ta dvojčata u Matěje v Barceloně, bylo řečeno jestli jsou to kluci/ holky a jak se jmenuji? Porad se mluví o Barunce od Terezy, ale ten zbytek imaginárních dětiček mi unikl ![]()
@Marcella01 píše: Více
Jo, oblečení na ní visí, už to není pěkný
@Marcella01 píše: Více
Některým mužů prospěje, když zestárnou… ![]()
Vím, že museli zápletku nějak vymyslet, ale kdo normálně místo zničeného potahu na polštářek vyhodí polštář celý? ![]()
A její máti minule jak tam kouřila, tak v červnu (?) zavřít okno a ještě zamávat rukou, jako že to tak zmizí…mě podrž. ![]()
A ty prachy - to byly za úklid? Těch pár dní (!), co dělala (bez ŽL a brala vše, aniž se podívala, jestli jí to vyjde i časově) a schovala si to a jinak nepřispívá na domácnost, když jí důchod vzali? Třeba se v něčem pletu, ale…
@Žirafa 69 píše: Více
Taky jsem si hned říkala, proč ten polštář nesvleče. Ty peníze nešustěly? ![]()
A ta Bára to je teda taky pěkně na silu.
Jeste jak ji na ten nápad vlastně přivedl Tomáš. Ma nivy vztah, firmu, kamarády a najednou tohle. ![]()
@Žirafa 69 píše: Více
Přesně to jsem si taky říkala
ano, musí byt zápletka, ale proč takhle na silu???
S Bárou a celým podnikem je to hrozná fraška…založí firmu, koupí si byt, protože nevěděla co s penězi po rozvodu, a ted najednou stěhování, firmu asi tedy prodat, když teda nebyla nějak výdělečná (kdy se řešilo, ze budou muset skončit? Vloni? )… a zas mizí pryc….jsou tam ted samé divné linky…
Jeste ze uz budou prázdniny ![]()