Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Úterý, Tonda hlozanek na Jirku, ty jsi fénix, ty vylezas z popelnice
![]()
Líbila se mi rozlučka Magdy s mládeží a přišlo mi, že volala ze své skutečné dovolené. Jen si teď už nevybavím, kam to jela.
Poslední díl ze statku se mi z větší části moc líbil. Adriana byla tak hezky šťastná, Vanda velmi snažící se maminka, Marie (tedy Jitka Smutná spíš) vypadala skvěle, ta maličká, co představuje Esterku je rozkošná holčička, jako kdyby byla Luďkovi podobná
a Kristýna Hrušínská se k ní moc hezky chová, je na ní taková něžná, někdy v těch filmech je znát, že to dítě je cizí, ale tady ne, ona se k ní chová opravdu moc hezky.
To si taky rikam ze ta malá vypadá jako by byla skutečně Luďkova ![]()
@Taktinevím píše: Více
Posledni díly jsem nestíhala, ale Esterku teda vybrali dobře. Je jak Ludího. ![]()
@Klávesa289 píše: Více
Měla jsem dojem, že je to přímo dítě Hrušínské.
@vokishka píše: Více
To nevím, ale oni jsou všichni takoví tmaví, leda by chytlo očka po dědovi nebo pradědovi.
Ale koukám, že asi ona má modré oči ![]()
Příspěvek upraven 01.07.26 v 14:34
@Klávesa289 píše: Více
tak jsem koukala a ne, ale je to taky někoho, kdo v ulici hrál. Přitom jsem měla pocit, že je malá na tu Vandu fakt podobná.
Tak jsem našla, že Kristýna má 2 syny. A tohle je Julie Mia. Ale opravdu roztomilá holčička. Na začátku miminko bylo kluk, půjčili si díťátko jedné herečky.
Mela by to byt dcera ty spolužačky Kristýny, jak chodila s adamem, myslim, ze se jmenovala petra.