Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@carola píše: Více
Aspoň někdo tam zůstal, ale nedivila bych se, kdyby je taky brzo “odklidili”.
@Paní Kudrnatá píše: Více
Trapného Tondu Hložánka by mohli odklidit napořád ![]()
@Dixies píše: Více
vidíš a ten se mi líbí
ale toho Lumíra nemůžu poslední dobou vystát ![]()
@Dixies píše: Více
A to ja bych ho tm zase rada viděla častěji ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Kdysi byl docela zábavný. Ale teď, když mu za hlavou čouhalo to škrabátko - jak Lumír trefně poznamenal, že je trolejbus, se mi celá scénka zdála už dost trapná. Vypadal tam s tou anténkou jako nesvéprávný.
Ty jo, mě ty rodiče toho sebika tak štvou ![]()
Ona roznáší poštu kolem komína, o kluka se stará mladá, nebo babička a ještě holka dostane vynadáno ![]()
Prokop požádá Adri o ruku…
*Po společně strávené chvíli se snaží Prokop odvézt její pozornost jiným směrem, a tak se zeptá, jestli nemá hlad. Adriana přizná, že má velký hlad, ale bohužel nestihla nakoupit. Mezitím, co se ona dívá do lednice a snaží se něco jedlého najít, Prokop ze saka tahá malou krabičku. Adriana zhodnotí, že jediným řešením je zajít na nákup, protože i Klárka se za chvíli vrátí hladová z bazénu. Navrhne pak ještě Prokopovi, že by se mohli jít zítra taky vykoupat, má být hezky.
Prokop se jen pousměje a je celý nervózní. Pak ale ze sebe vyhrkne: „Adri, pojď se vzít!“ Adriana se začne smát, bere to jako srandu. Jenže Prokop zůstává vážný. „Vzít se. Mít svatbu. Si ta pravá,“ usmívá se. „Počkej, počkej. To je nějaký vtip?“ nechápe Adriana. „Není to vtip. Myslím to vážně. Miluju tě a žádám tě o ruku,“ prohlásí Prokop, vstane a otevře krabičku s prstýnkem.
Jenže než stihne šokovaná Adriana odpovědět nebo jakkoliv zareagovat, přiřítí se domů Klárka a naruší jim romantickou chvilku. Prokop zaklapne krabičku a rychle ji schová…*
Už nějakou dobu pozoruju Žofku, a zdá se mi nějak už moc hubená. ![]()
@Taktinevím píše: Více
Sorry, ale je to normálně k přečtení, tady.
@Taktinevím píše: Více
Ze jo? Taky jdem si toho ted v posledních pár dílech všimla…taková krásná holka, ale dřív takhle hubená nebyla….
Mě zas včera dostalo, jak Evžen a spol debatovali o tom, že by se stal myslivcem. A někdo tam řekl, že jako brokovnici doma?? A co Klárka?
Jako tak snad ta brokovnice bude schovaná a rozmazlená Klárinka snad bude poučena, že se na zbraň nesahá. Zas mi přišlo, že z ní dělají pomalu batole, co nepozná nebezpečnou věc.