Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj taky jsem myslela ze se tam neco stane.. jinak Magdě a Petrovi rikam posledni dobou ufňukanci, prijde mi ze pořád neco resi a fňukají u toho a vzdychají a tváří se jak hromadky neštěstí ![]()
@Punksnotdeath píše: Více
Jak se mi kdysi ze začátku Petr s Magdou líbil, tak teď mi tam leze na nervy. Fňuká a heká. Původně přestal jezdit kamionem, aby mohl být více s Magdou a klukama. A proto šel jako spolumajitel do firmy a začal podnikat, i když o tom nic nevěděl
Nechápu, jak jim ta firmu může fungovat. Na Magdu více času nemá a doma neřeší nic jiného, než firmu, další a další průšvihy a věčně nasáčkovaného Langmajera.
@Dixies píše: Více
Mně teda moc nebavil od začátku a k Magde mi neseděl. V podstatě pořád na mě působil tak nějak nas.rane
a linka s firmou je úplně na palici.
Co myslite ze bude v nové sezóně? Ja zatim ze Rosťa se bude sblizovat s Lindou a vrátí se Roman z kauzy maturák
@Punksnotdeath píše: Více
Taky si myslím ze Rosta to dá dohromady s Lindou, ale Bára má v ulici končit, tak nevim jestli bude Království bez ni??? Ono by to adi bylo jedno, stejne je to cely podivný podnik a podnikání…
Žofie by mohla mít nějakého hezkého kluka, ne teda Romana
ale on tam klidně zůstat může….
Jinak žádné další nápady nemám, těším se na pauzu ![]()
Nevim, jak vy, ale ja jsem rada, ze konečně zase vypadne Anežka.
@vokishka píše: Více
Aby to nebylo ještě horší
Podle ukázky to vypadá, že se chtějí vrátit do Prahy Klímovi.
@Lucias12 píše: Více
Měla by, v pátek tam bylo napsané přímo v tom díle, že je to její konec, nevím, jak přesně to formulovali.
@Dixies píše: Více
No vidíš. Mě je nějakým způsobem protivnej, takovej jakoby arogantní styl mluvy. ![]()
@Klávesa289 píše: Více
Vidím to stejně. A po shlédnutí dalších dílů ode mně má za ztvárnění zoufalé mámy palec hore