Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neviděla jsem to před první reklamou. Bylo tam, proč musel přijet s Klárou Pešek, když původně měli jet všichni tam? To mohli odjet a zůstat tam, takhle Pešek jel jen na otočku.
@vokishka píše: Více
Taky jsem nepochopila, proč Adriana nezvedla zadek a nezajela si pro Klárku sama. A ještě ji Pešek dovezl uvařený oběd, jako by neměla ruce.
Prosím vás, moc jsem neviděla poslední díly před prázdninama, já myslela, že to království mělo zatím normálně pokračovat, vést ho to ta ségra pavla nevím jméno, dokud to někdo nekoupí, ale tedto vypadalo, že v království uz nikdo nedělá?
@a12 píše: Více
ta sestra to odmítla, mám ten dojem. Ale taky mě překvapilo, že se tam nic neděje. Už tak jeli z ruky do huby a přitom se nic nevyrábělo, ale nájem se platí.
@Žirafa 69 píše: Více
No, trochu mě teda desí rozesmátá fotka Hermana s tou Lindou? Nebo jak se jmenuje
Gábina v trapu a on si běhá s nakou ženskou ![]()
Musí tam být nějaká milostná zápletka. Já se úplně lekla, když sourozenci vlezli Báře do bytu a mluvili o ní, jako by umřela.
Je dost nepochopitelné, že to zavřeli ze dne na den. To neměli nasmlouvané dopředu vůbec žádné zakázky?
@Dixies píše: Více
Ja to taky nechápu.. Vždyť Bára to chtěla prodat v podstatě jen kvůli tomu stěhování, že by se tomu takhle na dálku věnovat nemohla.. Ne kvůli tomu, že firma krachuje.
Myslím, že nakou dobu by to na dálku zvládla, než by se to vyřešilo, ty prázdniny určitě.. Pak tam padlo, že s ni Pavel volal a ze uz to nemohla dál platit.. Tak jako maj to od města takže přestala platit nájem, ale firma tam stále byla?
město přišlo o peníze a ona jim to stále blokovala?
vevnitř to vypadalo, jak kdyby odešli v půlce pracovního dne ![]()
Když skončil ten klub, tak se hned řešilo co s tím prostorem (ani nevím, jak to nakonec dopadlo, má tam Kateřina prádelnu?) a, tohle nikdo neřešil? ![]()
Jen tam přehazovali věci v krabicích. To jsem spís věřila, že v bistru dělají bagety a polévky.
@Žirafa 69 píše: Více
Jo, to bylo úplně jasný, když je tam vrátili
takže jeden den žádost o ruku a pomalu druhej odtazitej, nevěrnej partner a ještě tak blbej, že na srazu, kde je i blanka?
![]()
A linka kolem firmy s kamionama mě fakt nebaví
Úplně zbytečná.
Já tomu Langmajerovi pořád nevěřím a čekám, že z toho nakonec bude pojišťovací podvod.
Nejdřív rozbitý mrazák a zkažené chobotnice, nyní požár, Filip by si měl místo dovolených pořídit raději lepší kamion ![]()