Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klávesa289 píše: Více
Tak o tu poslední scénu ani nejde, spis jak to řeší několik dílů..
No průchodak.. Vždyť tam chodí jen Vanda, občas ta malá a teď aby to vypadalo, tak tam dali Veroniku
kdyby tam byla Kristýna tak to ještě pochopim, ale ona tam zrovna vůbec není
driv tam byla i ta její kámoška daniela a takovej problém neřešili ![]()
@mamina2017 píše: Více
Mě přijde jako kopie (reálný bratr) Aděly. I tou mimikou
@a12 píše: Více
No, asi si ještě pamatuju, jak se tam kýblovali všichni a člověk aby se bál, že je při něčem načapá.
Kdo všichni myslíš? Dřív tam byla Kristýna a daniela, ta tam bydlela, takže bylo jasný, že má klíče a přijde kdykoliv, jinak nevim, kdo by jim tam sam vešel, ted nikdo, když tam nejsou holky ![]()
@Taktinevím píše: Více
Každopádně mě osobně je ten Ivan strašně nesympatický. V reálném životě bych se spíše bavila s tou Františkou, než s ním teda.
SPOILER!!! A chapu to správně, ze ta Františka bude nejspis Zeldelord (nevim jak se píše), co ho Michal hledá a nakonec to daji s Michalem dohromady? Nevim jestli ten díl už byl nebo ne….
Příspěvek upraven 12.09.26 v 09:08
@Marcella01 píše: Více
Vše tomu nasvědčuje… asi jo. I dle reakcí lidí sítích a FB. A nečekala, že ji Ivan nachytá při hraní.
je zvykem děj, který teprve bude, přeškrtnout. Kdo nechce vědět dopředu, tak to číst nebude.
Myslela jsem si to ještě než to zaclo
jak ukazali ze tam bude nova a byla tam s Michalem.. A ze ona bude ten hráč, bylo taky jasný, jen jsem nechápala, proč píše v mužským rode.
Tak uvidíme třeba nás scénáristi překvapí ![]()
@boball píše: Více…a kolik herců si myslelo, že to je „šidítko“, jak jeden řekl…no cca polovina lidí, jiní ale věděli.
Co je tohle za pomůcku? Herci z Ulice měli překvapivě hříšné tipy
@a12 píše: Více
No, myslím Kristýnu a její partnery. Zatím jsem to tolikrát neviděla, abych věděla, jestli tam někdo další bydlí. Jak jsem psala, příležitostí mají asi dost, ale Evžen pokaždé nemusí být schopen, že?
No tak ta tam bydlela i s tou danielou, tak samozřejmě tam chodily jak domů, když doma byly, že ![]()
A to, že by Evžen nebyl schopen vůbec nebylo to, co se řešilo. Jen, že na to nemaj čas, vždycky jim to někdo přerušil atd.