Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PRESKRTNUTO Mě překvapilo, že Magda má sabatikl placené učitelské volno
jako ona se teď nějak samovzdelava stran školy? ![]()
Už to tu někdo psal, ale ten nový kluk, Ivan myslím, je určitě brácha „Adély“, jsou si velmi podobní.
Tak teď jsem dokoukala díly z tohoto týdne a nevim no, přijde mi, že mě tam poslední dobou víc věcí štve než těší
linka s Natáčením videí Naty je vrcholně trapná, Luděk se k Vandě chová šíleně, Lexa - fakt z něj tu slivovici necítili? (V reálném životě by si člověk všiml, že má ožralé dítě)
Klárka je holčička z cukru. Kalina mi nepřijde až tak přehnaný - to spíš Eddie, děcka jsou prostě na gymplu, co čekají
no a mohla bych pokračovat….jediné, co mě trochu pohladilo na duši je Anča s Kořínkem
![]()
@Amalthea píše: Více
Mně zas přišla Adéle podobná Klárka, když tam přišla
ale myslím, že příjmení se neshoduje nikomu z nich, tak jedině jen od mámy ![]()
Ale zas říkám, že by to nikde nepadlo ![]()
To dolivani slivovice mi uplne připomnělo nas na zakladce, taky jsem odlivali a dolivali vodou
a jednou chtěl mamcin přítel po praci na baráku panáka a jak to vypil rekl jestli si z nej dela srandu ze je to vodja a ona prej hned v duchu rikala ja ji zabiju
![]()
@Letee píše: Více
Jj, jistě je to běžná, nejen učitelská, realita, placené roční pedagogické volno
![]()
Holky, poznaly byste, kdo byl za mlada tento chlapík? Sice to do Ulice nepatří, tak sorry za OT, ale já bych ho teda nepoznala…

@vokishka píše: Více
Kdepak. Mmch-mám ráda pohádku O Honzovi a Barušce. Taky byl fešák.

Tohle je náš známý cukrář Josef Maršálek, když mu bylo 24. Mrkněte.
@Žirafa 69 neuvěřitelné. Nemůžu ho na re mladší fotce najít, i když vím, koho hledat.
Další pro mě neuvěřitelné je, že je mu teprve 44 let.
@malákráličice píše: Více
Tak celý článek. Tam jsou všechny fotky.
https://www.extra.cz/…hvezda-2199e
Tady taky.
https://www.impuls.cz/…ousy-cukrar/
Ahoj, „viděla“ jsem nedávno cca 2 díly Ulice, no to je teda dílo ![]()
Nejvíc mě štve Sandra Nováková a to její dítě, vše co se odehrává ve škole. Vůbec to nemá žádný děj.
Rodina, kde ona je pošťačka, pořád chodí jen v uniformě i doma i ten její chlap.
Jejich dcera ráno chodí péct do bistra, pak škola, pak zase bistro, jak stíhá ráno školu?
Království hraček, kde si nová majitelka brala úvěr v bance, ale nevěděla kolik si má půjčit, úvěr dostala, to je opravdu mimo realitu.
Tak ať se vám Ulice líbí, já mám limit splněný.
@Žirafa 69 bratrem jsem myslela toho z Ulice, zapomněla jsem jméno, ti novi. Ale byla jsem taky vedle. Ale tu pohadku mam taky ráda.