Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
24.1.13 22:29

Ahoj :hug: a moje ms porad nikde…nikdy jsem si BT nemerila…tak je to u me asi zbytecny, ne? :nevim: :nevim: Jestli nedojde pres vikend, tak si v pondeli koupim opet testik :lol: Ale mam strach z cysty…nebo tak neco :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.13 23:06

Holky v klidu… když to nevyjde ted vyjde to příště… hlavně se na to moc neupínejte… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.1.13 07:50

@Majacz aha… no tak to by se ti na testíku už i // mohli ukázat… :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
25.1.13 08:22

Mám dotaz… dnes jsem se probudila kolem 5té ráno, tak jsem se bála že zaspím svůj čas na měření BT.. mám dva dny do MS ( teda byla bych ráda kdyby už nepřišla )

A tak v 5 hodin jsem si měřila teplotu - vyšlo mi 36,7 C
Včera jsem měla přes 37 C… tak si říkám, no dobrý, tak je to zase v prdeli…
a usla jsem… nevstávala jsem, nic, jen jsem se otočila a usla…
Probudila jsem se ve svůj čas na měření - před 8h - a tak jsem si řikala, no zkusim to… a ejhle… 37 C

Které měření je teda správné??? A jakto že se ta teplota změnila za 2h spánku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.1.13 08:31

@Majacz taky jsem z toho kolikrát jelen a příjde mi, že si ta teplota dělá, co chce…ja např. v pondělí brzy ráno měla 37.2 a jak jsem se vzbudila podruhé 37,7 :nevim: :nevim: což jsem nechápala už vůbec takovou teplotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
25.1.13 08:37

@omma :-O 8o hmmm… no u mě to dělá jen 3 stupínky… z 36,7 na 37…
ale i tak… 37,7 je už spíš jako kdybys byla nemocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.1.13 09:02

@Majacz …nene to u mě tak moc vystupují teploty..mívám to tak často…a dnes ráno 36,9… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.1.13 09:03

@Majacz a co ten testík??už si zkoušela???snad ti to vyjde a budeš těhulka… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
25.1.13 09:05

@omma nezkoušela, musím se dostat z postele, jet k Dr. a pak teprve pro test.. a asi ho zkusíím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.1.13 09:13

@Majacz zkus zkus..jsem zvědavá :dance: :dance: máš i nějaké příznaky? já mam dostat MS až za týden, ale hrozně mě to láká si ho taky udělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
25.1.13 17:33

Tak jsem teď přijela… test jsem si koupila…
JSem dnes 25 z 26DC, takže cca 2 dny do MS…

A test negativní… :-(
Takže si myslim že to zas nevyšlo…chjo..
Začínáme už pátej měsíc.. no nic.. tak třeba příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.1.13 20:49

@Majacz zlato,třeba se ti to ještě ukáže..zkus ranní moč…a pokud to dostaneš, podaří se to příště..budeme se snažit spolu..já to mám sice dostat až příští týden ale na 99 procent vím, že MS příjde, protože jsme se tento měsíc stabilně nesnažili, páč byl manžel marod… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.1.13 07:35

@omma jsi hodná beruš… no mám to dostat zítra, žádné PS… tak uvidím…
ale myslím si, že kdybych byla těhu, tak ten test mi to včera už řekl…
Takže stojím nohama pevně na zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
26.1.13 10:59

@Majacz nesmutni :hug:, kdyby ms přece jen přišla, zadaří se třeba zrovna příště!!! :palec:

@omma tak držím palce na příště a hlavně manželovi zdraví :palec: :)

holky, docela vám závidím, že se už snažíte, to léto mi přijde tak daleko :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4685
26.1.13 11:14

@Stp1990 kočko a proč vlastně až od léta???možná si to už psala, ale nechce se mi to hledat… ;) ;) jj těš se..sice je to na nervy, ale ta představa, že někdy // najdu je super :potlesk: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny