Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stp1990
29.1.13 21:08

Holky co už se snažíte: Držte se, myslím na vás a přeju vím brzy // :-) Chce to vydržet a hlavně klid, ale to se asi lehčeji řekne, než dělá co :D

Tak se opatrujte :hug:

• Citovat
  • Upravit
30.1.13 16:50

Ommo zkus si testnout, tak den před ms… uvidíš… já magořím každý měsíc a to se ani nesnažíme :palec: tak hlavu vzhůru… jako tak co zrovna v tom jednom dni to mohlo vyjít… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
30.1.13 17:24

@PusinkaMartinka ach jo…a to jsem říkala, že jdu do těhu kvůli manžílkovi a ted jsem z toho víc v pr..jak on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.13 19:04

@omma no jo no… ono to sou nervy.. člověk se těší a když to nevyjde, tak je pak zklamanný… Ale říkám nházej flintu do žita :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
31.1.13 07:28

@omma přesně tak, neházej flintu do žita a hlavu vzhůru :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1785
31.1.13 16:08

Jo jo!!! Holky!!! žádný házení něčeho někam!!!

Tak já dnes pomalu ukončuji MS…
A jupí na další snaženíčko!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
31.1.13 16:49

@Majacz tfuj tfuj at to vyjde…mě má ms přijít v neděli
@Stp1990 @PusinkaMartinka díky kočky..jste zlaté :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
31.1.13 17:34

@Majacz tak hurá do toho- půl je hotovo :D Tak přeji ať je brzy hotovo úplně :hug:

• Citovat
  • Upravit
102
31.1.13 20:41

Ahoj, můžu se k vám taky ještě přidat? Mám 1,5letého chlapečka a od března, dubna se chceme začít snažit o další… S nikým dalším se o tom zatím nechci moc bavit, tak hledám místo, kde to půjde… při minulém těhotnění jsem si měřila bt, tak to teď zkouším zas. Pořád docela hodně kojím a ms jsem dostala teprve před 3mi měsíci a bylo to takové všelijaké, tak jsem byla zvědavá, jestli vůbec mám ovluaci - a tenhle cyklus jsem si ověřila, že jo - hurá:)

Omma - držím palce, ať ms už nepřijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
31.1.13 21:18

@jachula ahojky kočko…vítej, jasně, že tě bereme mezi sebe…moc děkuju, ale smiřuju se stím, že ta mrcha zase příjde…doted jsme tomu nechávali volný průběh, ale příští měsíc se budeme víc snažit s manžílkem…tobě přeji, at se vám to taky podaří co nejdřív :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
1.2.13 09:49

@Stp1990 @omma … :lol: dáme tomu konečně na frak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
1.2.13 10:29

@Majacz jj.. v neděli má přijít..už aby odešla a mohli se snažit…nikdy jsem si nevšimla, že ten měsíc je tak dlouhý :cert: a nikdy bych neřekla, že to budu tak hrotit…moje nervy-právě jsem sežrala celé balení toffife..uf :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
1.2.13 14:05

@jachula Ahoj, tady si určitě dobře pokecáš :D tak ať se ti tu s náma líbí ;)

@Majacz přesně tak!!! :D

• Citovat
  • Upravit
102
1.2.13 19:29

Díky všem za přivítání :) Já si vás musím pročíst zpětně, ať vím, kdo to jak máte…

@omma jo, jakmile se člověk snaží, tak ten měsíc je dlouhej strašně… jsem na sebe zvědavá tentokrát, jak to budu prožívat…minule se nám to povedlo hned druhý měsíc, tak to bylo v pohodě, i když teda jsme byli trochu v šoku, ale příjemném samozřejmě nakonec :mrgreen: Měla jsem předtím nějaké gyn. potíže a doporučovali mi těhotenství neodkládat s tím, že to může být problém a naštěstí nebyl…uvidíme teď.

Měříte si tu někdo taky bazální teplotu nebo jsem jedinej blázen? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.13 19:38

Ahoj jachule taky tě tu vítám… no s tím cyklem to mám taky všelijaké… kojila sem sice jen do roku malého… ale právě ms sem dostala v roce malého takže před půl rokem… a ted mám ms pořád rozházenou cyklus snad 35dní ale není to pravidelné… bazální teplotu začnu měřit až od května kdyby se to nesrovnalo… abych vůbec věděla jestly probíhá ovulka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny