Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
12.2.13 20:03

@Majacz díky, dnes na to vlítnem, už téměř nekrvácím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.13 20:12

@magda82 jen vlítněte.-D
holky mě vypadll a zlomil se můstek já se z toho picnu.. máme před svatbou a já ted budu mudet vypláznout 7 tácůů tak sem zvědavá kd je vemu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirabelka84
12.2.13 21:00

Ahojte holky, mám dotaz:-) Mám 9dní zpoždění, testy negativní. Dnes byl styk a měla jsem pocit, že se menses tím rozjede, dokonce byla krev na penise :oops: ale ta mrcha nikde :nevim: Nevím co se děje. Miminko bysme přivítali, ale spíše si myslím, zda nejsem nemocná :-( Jinak mě bolí v podpřišku, jak kdybych něco těžkého tahala. Můžete mi někdo poradit :think: Děkuji moooc.

• Citovat
  • Upravit
12.2.13 21:33

Mirabelko No tak s tím zkušenosti nemám… mno jedině zkus dr. nebo
se ti to třeba zejtra samo rozjede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
13.2.13 12:30

Zdravím vás holky!!! :kytka:

zase frčím do práce… jsem nějaká unavenáááá, nejraději bych zalezla do peřin a pokračovala v relaxu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.13 13:39

Já bych la do práce až bych brečela… někdy… :nevim: už je mě to doma nějaký dlouhý… kdybychom měli aspon korunky abych s malým mohla někam chodit cvičit a podobně ale máme hold smůlu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
14.2.13 07:35

@magda82 tak hlavně že se dostavila sama a můžete vesele pokračovat dál ve snažení :palec:
@PusinkaMartinka no s tím můstkem ti to teda nezávidím, tak ať to dobře dopadne.

Jinak jak jste se bavily o tom sněhu, tak u nás sněží v jednom kuse, přes den se to rozčvachtá a v noci napadne zase novej :D Takže taková zimní pohoda…

Já jsem pořád nemocná a na antibiotikách :( Takže výplata za únor bude stát za to :D Ale už mě to doma hlavně nebaví :( Tak a´t jste fit a nemoci se vám vyhýbaj :)

• Citovat
  • Upravit
14777
14.2.13 11:58

Tak jsem z kontroly od dr. takže po 6 týdnech jsem úplně naprosto v pořádku, jsem i po MS hezky vyčistěná, sliznice je nízka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
14.2.13 12:04

@magda82 tak to je supeeer :* :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4685
14.2.13 12:15

@magda82 supeeeeeeeer…takže další snaženíčko může začít…já mám mít ovu tento týden někdy tak se též snažíme, co to jde :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 19:51

@magda82 Tak superrrr tak gratuluji a hurá na další snažení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
14.2.13 20:33

Jen mě pobolívá v krku, a mám meší rýmu, snad to ni není :think: :think: :think: :think: :think:
mám strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.13 20:17

No možná na tebe leze vyrozka… tak to bys měla vypotit a víš, kde se nejlíp potí ;) Přeci na cizím těle nejlépe na manželově :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
15.2.13 20:58
@PusinkaMartinka píše:
No možná na tebe leze vyrozka… tak to bys měla vypotit a víš, kde se nejlíp potí ;) Přeci na cizím těle nejlépe na manželově :palec: :hug:

vypotit to na cizím těle :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: v mém případě na přítelovi :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
15.2.13 20:59

:lol: :lol: jen do toho!!! :pankac: hlavně at je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů