Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1785
20.2.13 11:10

@Stp1990 :srdce: přesně tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
20.2.13 11:14

:lol: jj nic jinýho nám ani nezbejvá :nevim:
já se půjdu učit, tak doufám, že u toho neusnu jako včera :mrgreen: tak zatím papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1785
20.2.13 11:14

@Stp1990 :* :* papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.13 12:53

@Majacz no teda… fakt paráda… super a moc vám to slušinká :palec: ty jo na hory… my taky pořád jezdíme, ale bohužel jen ústně :think: Jinak budu držet palečky aby tam byly ty vytouženné dvě// ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
20.2.13 16:13

Kuřátka tak já už mezi snažilky patřit nebudu..příští neděli mám dostat ms a musím tři cykli jíst nějakou HA za 900,která mě na tři měsíce stopne MS..a za tři měsíce na kontrolu..bud to bude ok a můžeme se začít zase snažit a nebo bude potřeba laparky…min týden jsem měla ovu a snažili se o sto šest…tak kéž by ta ms příští týden nedorazila a já nemusela do sebe tlačit hormony…ale tomu nevěřím :twisted: :twisted: :twisted: tak na jednu stranu chceme mimi a na druhou musím jíst HA..to jsou věci… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.13 21:56

@omma ale do snazilek patris my se zatim taky jeste nesnazime a myslim ze budouci snazilka jsem. Tak hlavne at vam to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
21.2.13 12:55

@omma presne jak pise Martina: mimi chcete, tak do snazilek patris porad :hug: tak drzim pesti, aby bylo vse ok a nemusela jsi to cekani prodluzovat

• Citovat
  • Upravit
25.2.13 09:11

Holkyyyyyy tak jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.2.13 09:37

@PusinkaMartinka ahojky kočko..tak já mám v neděli dostat MS a pak mám na tři měsíce nasadit tu HA..takže další snažení snad června pokud nebudu muset na tu laparku…ale už jsem se stím smířila…se utěšuju tím, že se nám to v letě určitě podaří a miminko se narodí pěkně na jaro :* :* a u vás co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.2.13 09:40

Ahoj holky!! :mavam: přeju hezkej začátek týdne :)
já taky čekám na MS, snad přije sama a nebudu muset zase na vyvolávací injekci :think: takže ve středu by mohla být… uvidíme!! @omma můžu se zeptat, proč máš brát tu HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
25.2.13 10:36

Ahojky…

tak já MS dostala přesně na den… ale až v noci… tak celý den jsem si dělala naděje…

a pak jsem na wc řvala jako kráva :-)

no nic… jde se dál… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.2.13 10:48

@snazilka86 jasné,že můžeš…mám počáteční endometriozu a můj gyndař mi nasadil na 3 měsíce HA, kterou mám jíst v kuse, abych neměla MS…tím by se měla sliznice zklidnit…páč MS se mi jen ta sliznice zvětšuje a tím mi způsobuje srůsty :evil: pak to bude buď ok a můžeme ve snažení pokračovat nebo budu muset na laparoskopii :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.2.13 10:49

@Majacz to mě mrzí…ale nezoufej..jednou se to musí vám všem vydařit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
25.2.13 11:04

@omma tý jo, tak to je dobře, že ti na to přišel a že to řeší!! hlavně ať je to v pořádku, srůsty jsou svinstvo|!! :roll:
Stejně to nemáme jednoduchý, pořád nějaký komplikace :x to je na prd!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4685
25.2.13 11:10

@snazilka86 jj přesně…v příštím životě chci být chlap :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů