Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.13 09:23

Ahojkyyy holky tak vás tu vítám… mno já chci na vš obor zdravotní sestra ukončení bc jinak magdi taky at kontrola dobře dopadne stp neboj na podruhé to už vyjde budu držet palečky… tak o prázkách no tak to se budeme snažit stejně my chcem po svatbě která bude koncem června se začít zsnažit o druhé… jedno už doma máme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
4.1.13 14:15

@PusinkaMartinka jéé taky chceš jít na bc všeobecná sestra? já dělám přijímačky v červnu :D

• Citovat
  • Upravit
4.1.13 19:24

No teda… a kam se hlásíš do jakého města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
5.1.13 14:16

Do Prahy a ty?

• Citovat
  • Upravit
6.1.13 17:55

No já to zkoušela do Pardubic několikrát… ale nikdy mě nevzali bud z důvodu hodně příjemců a nebo že sem neudělala přijmačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
7.1.13 14:26

Tak snad se to letos podaří! budu držet palce :palec: No sama jsem zvědavá, jestli se dostanu, nebo ne- přece jenom tam asi budou trochu jiný přijímačky, než co jsem dělala na radiologickýho asistenta. Ale učím se, tak snad se poštěstí :D

• Citovat
  • Upravit
7.1.13 18:29

Njn… říkám mno ani nevím jestly se tam budu hlásit.. máme v plánu druhý mimčo.. uvidíme možná bych to sfoukla až s tím druhým… :nevim: abych si ho taky trochu užila do toho roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
7.1.13 18:40

To je taky pravda :think: Hlavně a´t se vám pěkně vydaří svatba a druhý mimčo taky. škola klidně počká

• Citovat
  • Upravit
4685
8.1.13 09:04

Ahojky, mohla bych se přidat? My se teda snažili už poslední dva měsíce vloni, ale nevyšlo to…zatím tomu necháváme volný průběh tak uvidíme, kdy se to podaří… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.13 13:26

Jojo klidně se přidej… a co bereš už nějaké vitamíny, když se snažíte… já zachvilku začnu zase s listovkou k vůli těm vývojovým vadám…ommo a okolik ti je let??? Jestly to není tajné a snažíte se o první či druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.13 13:28

Stp jj dík… mno tak škola nemá nožičky aby utekla to je pravda, ale jestly počáká?? jestly pak už nebudu úplně blbáááá a abych se vůbec uměla učit za školy jsem už pěknou řádku let… a čím víc se to prodlužuje tím horší je ta pamět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
8.1.13 15:07

@omma : ahoj, alespoň nás je zase o jednu víc :palec: @PusinkaMartinka : no je to horší a horší, to je pravda :D Ale určitě se to dá zvládnout :dance:

• Citovat
  • Upravit
4685
8.1.13 15:25

Ahojky..takže letos mi je 25 a drahé polovičce bude 30..v létě jsme měli svatbu a dostavovali domeček, tak jsem chtěla ještě počkat, ale manžel říká, že už není na co čekat… :D snažíme se o první…dálkově jsem dodělala VŠ a v práci to mam už na smlouvu neurčitou, tak asi není už fakt na co čekat…je to měsíc, co jsem začala jíst tu listovku, tak uvidíme…jsem ráda, že je tu taková skupinka…kolem mě je spoustu holek, co mají s otěhotněním problémy, tak doufám, že ani jedna z nás problém mít nebude :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.13 16:41

Jee tak ommo tao jsem na tom stejně :-D mě bude taky 25 a přítely je 30 a máme byt vlastní na hypotéku… ted sem teda na rodičáku, ale mám se kam do práce vrátit mám taky smlouvu na dobu neurčitou :-D jeeee tak budu moc držet palečky at to co nejrycleji vyjde… my se co se týče prvního mimča an i nesnažily moc sotva jsem si řekly, že chceme mimčo, tak se nám to hned podařilo… Ale je pravda, že jsme sexuálně naladěni a leželi jsem na sobě skoro každý den :-D Patří to pro nás k dennímu programu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.13 16:41

No a holky co svatbu plánujete některá??? Nebo už ste vdané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny