Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky bych se nebála, to by musela být poradna tafka, aby se něco stalo. Sleduj pohyby, ale byla bych v klidu ![]()
Neboj, musel by to být opravdu hodně silný naráz. Pohyby miminka už cítíš? Kdyžtak je sleduj, ale opravdu si myslim, že se nemusíš bát
Jen pro představu, já jsem ve 12 nebo 13 týdnu srazila autem srnu, šlupa to byla pořádná, auto rozbitý, srna mrtvá a za měsíc mám termín porodu ![]()
Z toho se fakt stát nic nemůže. Mě starší děti po břiše kolikrát skákaly, ve třetím trimestru sem měla autonehodu, kde sem dostala ránu do břicha, spadla sem na schodech… Mimco je tam obalené a nic se mu nestane, to by musela být sakra pecka, aby se neco pokazilo, malé dítě určitě nemá takovou sílu, aby něco způsobilo, i kdyby tě do bricha třeba schválně kopalo.
Cauky maminky mela bych dotaz mam male dite a dnes mi omylem narazilo hlavičkou na schodech do podbřišku když vstavalo. Pokud nemam špinění atd bolest. Mohu byt v klidu? Nechci být hystericka a nebo zbytecne plašit na gyndu. Dekuji za zkušenosti.