Snažilky 2013

• Otevřená skupina

Pro snažilky, které se snažily v roce 2013 nebo se teprve začnou snažit v roce 2014 :-D

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.11.12 13:30

Tak to je hodně důležité… no jako ta listovka je hlavně k tomu, aby se předešlo vývojovým vadám u miminka.. jako nějak kdy otěhotníš neovlivní… a má se brát min. půl roku před plánovaným těhu. Sem si říkala, že u prvního sem měla málo železa, tak jestly nebudu baštit i železo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.12 13:32

No k těm šatům… přemýšlela sem o nějakém bolerku, ale jelikož bude asi už docela teplo tak by to spíš chtělo nějaké krajkové průhledné… Ale nevím přijdu si v nich divně.. takhle na fotce s emě líbí ale na mě se mě teda nelíbí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
10.12.12 08:52
@PusinkaMartinka píše:
Tak to je hodně důležité… no jako ta listovka je hlavně k tomu, aby se předešlo vývojovým vadám u miminka.. jako nějak kdy otěhotníš neovlivní… a má se brát min. půl roku před plánovaným těhu. Sem si říkala, že u prvního sem měla málo železa, tak jestly nebudu baštit i železo :-D

Jj taky jsem musela brát železo :-) takže se mě to určitě nevyhne ani při dalším těhu :-) Listovku jsem u prvního těhu nebrala, tak uvidíme co si vymyslím při dalším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.12 13:01

Ta listovka je jen prevence na vývojové vady… dá se tomu tou listovkou předejít… :palec: proto by se měla baštit třebas i půl orku před plánovaným těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.12.12 10:46
@PusinkaMartinka píše:
Ta listovka je jen prevence na vývojové vady… dá se tomu tou listovkou předejít… :palec: proto by se měla baštit třebas i půl orku před plánovaným těhu

Tak holky a mě vyšly po sobě dva těhu testy :-) tak si říkám asi to na podruhé vyšlo :-) ještě jsem nebyla u dr, nechávám to až po Novém roce…tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.12 14:42

Juuuuu, tak to Ti mocccccinky gratuluju, ale zatím teda tuk tuk tuk… Tak sem zvědavá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
26.12.12 20:53

Ahoj holky… můžu se přidat, taky bychom chteli mimi v roce 2013 mám 2 letého kluka. Tak hlavne aby nebyl sám. Je mi 21. Jak se spočítají plodné dny? Já teda nevím ale první bylo neplánované…ještě jsem blala antikoncepti…a přišlo to raz dva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.12 13:11

Ahod Géčko.. to víš, že se můžeš přidat… plodné dny??? To máš když máš ovulaci… většinou uprostřed cyklu tak 11-16den po MS, ale bývá to jen jeden den. Mě je 24 a mám doma 19měsíčního Vojtu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
27.12.12 15:52

Samé mladé maminky :) já bych chtěla ještě 2 děti :) tak snad mi to vyjde :) malemu jsou 2 roky a 2 měsíce :) tak nejvyšší čas na druhé, ale dodelávám skolu a chodím na částečný uvazek do práce, tak pořád rozmýšlím jestli je ten pravej čas, abych všechno stíhala.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.12 14:48

Nooooo, tak když budeš mět mimčo, tak zase do práce to asi nepude dle mě… ale nic není nemožné záleží jak to máš z hlídáním, ale taky aby s tebe něco to malý pak mělo… a co studuješ? Tay se chci ještě vrátit do školy… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
28.12.12 18:56

Jo do jaké školy? SŠ VŠ? no právě no, chci se venovat malemu hlavne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
29.12.12 12:42

přidávám se ;)

Ahoj holky,
všechny moc zdravím. S přítelem se budeme snažit taky od léta 2013- už se nemůžu dočkat! Máme za sebou bohužel už jedno nevydařené těhotenství, tak pevně doufám, že to napodruhé vyjde. Všem vám držím palečky a do toho nového roku hlavně hodně zdraví a // :palec: :mavam: Štěpka

• Citovat
  • Upravit
14777
31.12.12 21:29

Ahoj holky, můžu se k vám přidat, my se s přítelem budeme snažit o naše společné miminko už podruhé, neboť, jsem před 3 dny o něj přišla ve 12tt, takže teď jsem v čekání na kontrolu a pak jsem zvědavá, kdy se budeme moct znovu snažit. je mi teď z toho smutno a prázdno. já mám dcerku 8,5roku z prvního manželství. tak by to chtělo ještě jedno miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stp1990
1.1.13 13:00

@magda82 Ahoj, to je mi líto! :( Tak ať kontrola dopadne dobře, hlavně hodně sil a zdraví a brzo ať se zadaří.

• Citovat
  • Upravit
14777
1.1.13 13:56
@Stp1990 píše:
@magda82 Ahoj, to je mi líto! :( Tak ať kontrola dopadne dobře, hlavně hodně sil a zdraví a brzo ať se zadaří.

děkuju, budu to potřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny