Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Ano a přesně tak to myslím…ale evidentně si to každá vztahuje na sebe a projektuje do toho svoje vztahové proměnné…
Jen chlap, sex a fyzicno…mladá versus stara…ale všechny tu do toho tahají vztahy a ze je někdo na starý kolena opustí kvůli mladé…pak přemýšlím nad tím jestli vážně 0⁰nechápou psaný text nebo to dělají záměrně…
@MyMelody píše: Více
Jednak nejsi chlap. a jednak mas asi jine nastavení než jen na sex…
@Velryba černá píše: Více
Dobra zprava je, ze kupodivu existuji muzi, co to maji podobne, blbka je nevzrusuje. Aby chteli se zenou do postele, musi se jim libit nejen fyzicky, ale musi mit i mozek. ![]()
Dokonce musím říct, že když jsem se s někým sešla, jeho vzhled jsem neřešila vůbec - nepočítám extrémy (teď si je musím vymyslet), že by dorazil páchnoucí, přiopilý, choval se úplně nevhodně, apod. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Mám li být upřímná, tak v rámci tohoto vlákna jsem si třeba nevšimla, že by chlapi měli jiné požadavky na ženy, kromě toho, že by měla sexovat.
Ale tady je to takové specifické ![]()
Mozek je v posteli dulezitej…mozek co se umi zafocusovat jen na ten akt a poteseni z neho.
@Andelskej_Satan píše: Více
Zalezi jestli se chce na te jednorazovce vice kochat a dokazovat si, jak je dibrsj, ze dostal do postele mlady maso nebo si uzivat
@Dafmen píše: Více
No a kdybys měl mladší, tak by byla akorát v ráži. Chtěl jsi hned maximální výkon, a neuvědomil sis, že postupně to bude spíše klesat.
Si tu přečti, jak samy dámy píšou, že kolem 40 z nich byly sexmašiny, po padesátce to začalo klesat. ![]()
Příspěvek upraven 08.09.26 v 14:19
@Dafmen píše: Více
Vyměň za mladší model a bude ti zas štěstí!
![]()
@Adull píše: Více
Asi v nějakém případě ano, ale to nevi, kdyz řeší jen vzhled