Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Tichooooo
Kazíš mi image…ted, abych babetu hodila do škarpy ![]()
@Arturie píše: VíceŽe jsi lehce „ulovitelná“? A nemyslím to nijak negativně.
@sirikit píše: Více
Ale tak to je tvůj subjektivní názor…za mě to sem nepatří a taky jsem ti nepodsouvala, že by sis měla založit svoji diskuzi na tvůj úžasný život, zvířata a kdo vi co ještě co s diskuzi absolutně nesouvisí…nebo ty mas patent na to co se tu můze nebo nemůže? ![]()
Ano líbit si nic nenechám a kdybys byla objektivní, tak bys z mých příspěvků nevytahovala věci bez kontextu…moje připomínky byly odpovědi na invektiviy z jeji strany…ale chápu šlápla jsem ti na kuří oko…tak mi to nandáš ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ja tii tvůj nazor neberu…
To co vyprávíš je osobní setkání, kde uz působí sympatie typu pokecu a toho jaky člověk je…ja mluvím jen a pouze o fyzičnu…ale uz mě to nebaví řešit dokola.
@MyMelody píše: Více
Za výdatné podpory některých zdejších dam, které si to tam přišly vyřídit se mnou.
![]()
Mám jiný názor a to ty nemůžeš zkousnout…začneš hned, že mám určitě nějaké fóbie, jsem chlap a kdo vi co ještě…tak se pak nediv, že si to líbit nenechám a vrátím ti stejnou mincí.
Je to stejné jako minule…taky Píšeš o mě Pirkovi…jak bych se urcite z vašeho psani o sexu pozvracela a když se ozvu a. vrátím ti to, tak to neuneseš a jsi sprostá jako dlaždič se slovy, že si to nepamatuješ. Scénař je stále stejný…
@zmrzlik píše: Více
Ti jí neukáže! Já chtěl také vidět její „Babetu“, ale neměl jsem úspěch.
![]()
Kdepak jsi cholerik co neunese nazor jinych…ale říkej si tomu jak chces…
Tohle není urážení viď?..No hlavně, ze vydržíš sama se sebou ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Takže AI zdejší aktuální spor rozsekla a můžete zklidnit hormon a přestat se točit v kruhu, ať to konečně mohu dočíst a jít dělat něco užitečného!
![]()